tiistai 23. syyskuuta 2008

Ulkona ja sisällä

Duunin jälkeen ruskikselle koska keli oli hyvä. Ammuin jotain 60 nuolta ja hyvä että osuin pakkaan. Päätin siirtyä hallille kun taivas meni pimeäksi ja tuli viileä.

Hallilla tein pikasäädön lapoihin. Alalapa kun on ropelilla ja olen aikaisemmin linjannut jänteen kulkemaan niin keskellä lapoja ja runkoa kuin mahdollista. Tällä kertaa kokeilin lähinnä linjata jänteen lapojen päiden mukaan niin ettei jänne tee mutkaa lavan päässä. Säädön seurauksena jännelinja menee täysin suoraan ylälavan läpi, rungon alapäässä on hieman heittoa ha alalavan alaosassa ollaan taas keskellä.

Voi olla että jousi toimi hieman paremmin säädön johdosta.

Roiskin alkuun enkä osunut mihinkään kunne aloin miettimään mistä voi johtua tuo aivan väärään suuntaan kohdistuva lihasjännitys tähtäyksessä ja laukaisussa. Päätin kokeilla nostaa leukaa hieman ryhdikkäämpään asentoon joka muuttiasentoa melkoisesti. Veto ja tähtäys on paljon rauhallisempi, saan vetopuolen olkapään ja lavan parhaimmillaan painumaan oikean tapaisesti alas, lavan ja selkärangan välillä lihakset toimivat laajemmalta alalta koska myös hieman alemmaksi tulee painetta ja mikä tärkeintä pokakäsi on paljon helpompi pitää jälkipidossa.

Osuin välillä oikein mukavasti ja välillä en. Sen verran uutuudenkarhea tuo suoritustapa oli. Kuitenkin tuossa täytyy olla jotain suuntaa oikeaan päin koska laukaisussa tapahtuvat voiman purkautuminen menee paljon parempaan suuntaan kuin aikaisemmin. Pitää jatkossa yrittää keskittyä tuohon pään asentoon ja ryhdikkyyteen.

Yhteensä 174 nuolta tänään.

Ei kommentteja: