tiistai 4. marraskuuta 2008

Viikonloppu vapaalla ja maanantaitreeniä

Pidin vapaaviikonlopun ammunnasta muiden menojen takia sekä siitä syystä että torstaina otettu influenssapiikki jumitti vasemman olkapään ja torstain iltapunttis jumitti oikean. Pitää hieman keventää noita kääntöjä niin pysyy paikat kasassa.

Skippasin siis maanantaina kuntopiirin koska nuolia oli tullut niin tolkuttoman vähän ammuttua lähipäivinä ja painuin Eskon kautta hallille. Nappasin Eskolta mukaan muutaman 2212 X7:n joitka sitten pätkin hallilla 29" pituisiksi, kärjitin ja sulitin megapitkilä Spin Wingeillä.

Alkuun nuoli meni mihin sattui ja jouduin hakemaan oikeaa haritusta / plungerin painetta melko pitkään ennenkuin niputusta oli havaittavissa. Tuntui ihan mielenkiintoiselta itseasiassa ampua paksuja alumiineja. Aikaisemmat kokemukset alunuolista ovat jostain lukioajoilta jolloin putket olivat paljon ohuemmat.

Jostain syystä noilla ammuttaessa jänne nappaa välillä kiinni todella pitkälle käsivarteen eli melkein kyynärnivelen kohdalle. Sen takia tuli pieni varovaisuus pokakäden suhteen päälle mikä ei ole ihan ok homma. 107 nuolta yhteensä. Lisää testiä sitten seuraavalla kerralla.

2 kommenttia:

timppa kirjoitti...

Saattaa jänteen käteen iskeminen johtua siitä, että alumiini lähtee hitaammin liikkeelle kuin hiilikuitu. Laukaisusta tulee helposti pieni myötis hitauden takia.

Aki kirjoitti...

Se mahdollinen "alumyötis" saattaisi selittää sen miksi pystyheittoa tulee jonkin verran enemmän kuin ACE:illä. Varsinkin sulaton nasahtelee satunnaisesti ylös tai alas nokinpaikasta riippumatta.