maanantai 9. huhtikuuta 2012

Shanghain mailmancup - vapaat harjoitukset

Eilen ja tänään ammuttiin vapaita harjoituksia.
Kuten eilen oli plännätty, tänään oli ohjelmassa tuplatreenit.
Aamulla kentällä oli hieman viileämpää ja ammunta alkoi crafti ja T-paita päällä.
Ammunta toimi ihan mukavasti, tosin pari kertaa tuli heivattua nuoli tuttuun yläoikeaan johon ei heti tuntunut löytvän ratkaisua. Loppua kohti keli lämpeni hieman ja craftin pystyi heivaamaan alta pois. Myös lopputreenissä tuli yksi havainto joka tuntui vaikuttavan yläoikean virheisiin liittyen kahvapaineseen ja sen vaihteluun.
Sain lopputreeniin aika mukavia nippuja aikaseksi. Ja treeneistä oli mukavaa lähteä käymään hotellilla lounaalla. Lounaan valikoimasta ja laadusta ei sen enempää. Nälkä lähti.

Iltapäivätreenit lähtivät liikkeelle crafti ja T-paita pällä mutta sää alkoi viiletä nopeasti ja pientä ripsontaa ilmeni taivaalta. Varusteeksi muuttuikin sitten verkkareiden päälle vedetyt haltin sateenpitävät kuorihousit sekä Decathlonin aikoinaan hommattu ohut sadetakki.
Sateesta ja tuulesta huolimatta sain aika mukavaa nippua aikaiseksi keltaiselle ja sain pidettyä aika kivasti yläoikean virheetkin kurissa.
Ammuttiin Ykän kanssa neljään asti jolloin totesimme ettei kylmettyminen välttämättä ole paras idea tähän väliin.
Hieman palautumista huoneessa, eli pienet torkut, ja illalliselle. Valikoima ja laatu oli aika hanurista. Huomenna on pakko painua ulos syömään, ei tätä sapuskaa kestä Erkkikään vaikka ilmaista onkin.

Huomenna on siis virallisten hearjoitusten aika. Suomen rekumiehet ja taljanainen ampuvat aamupäivällä ja talja mies iltapäivällä.

Ei kommentteja: