sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Turkin leiri - ensimmäinen treeniviikko takana

Lento Kiinasta Turkkiin meni ihan mukavasti, vaikka jouduimmekin karjaluokkaan.
Kentällä ainoastaan Eetun jousilaukku oli hukassa, jotenka melko hyvällä varustuksella päästiin eteenpäin. Hotellin kyyti odotteli meitä kentällä ja kyyti hotellille oli nopea ja mukava. Huoneet saimme vasta parin tunnin päästä puoliltapäivin, siihen saakka notkuimme hotellialueella välillä syöden aamiaista, välillä lounasta.

Ammuntakeli oli alkuun oikein mukava. Niinkin mukava että osa porukkaa uskaltautui ampumaan ilman paitoja. Siitä on seurauksena vieläkin havaittava nahan hilseily Eetun selässä.

Tälle treeniviikolle mahtui yksi todella tuulinen päivä. Oli melko haastavaa saada nuolia keskelle kun tähtäin pysyi kolmasosan tähtäysajasta taulun päällä. Toisaalta tuo oli hyvää tuulitreeniä. Kelin navakkuudesta kertoo hieman se että noin 30m päässä olevasta merestä lensi tasaiseen tahtiin hiekkaista suolavettä pisaroina niskaan.

Loppuaika viikosta meni huomattavasti paremmissa keleissä ampuessa. Tuulta tottakai riitti sopivasti, mutta aamuisin ja iltaisin tuuli tyyntyi perinteiseen tapaan melko heikoksi. Viikkoon mahtui siis tuulta ja tyyntä. Viikon parhaita yhdeksän nuolen sarjoja ovat olleet par 88 pisteen sarjaa.

Hotellia on rempattu hieman viime vuodesta jotenka puitteet ovat hienokseltaan parantuneet. Paras muutos on uusittu punttis jossa riittää vihdoin ilma. Pientä ongelmaa on tosin laitepuolella sekä käsipainojen määrässä mutta kyllä noilla nyt osan saliohjelmasta suorittaa. Juoksumattojen toimintakunto on kiitettävä, eivätkä ne jarruttele joka askeleella niin kuin viime vuonna.

Ruokapuoli tuntuisi olevan noin kolmen päivän kierrolla ja on ihan syötävää. Hieman alkaisi tosin odotella vaihtuvuutta ruokalajeihin, mutta onneksi eri ämpäreitä on sen verran paljon että erilaisia yhdistelmiä saa muokkailtua lautaselle miten haluaa.

Ensi viikko siis vielä treeniä täällä Belekissä ja seuraavalla viikolla siirtyminen Antalyaan maailmancupin Turkin osakilpailuun.

Ei kommentteja: