tiistai 16. lokakuuta 2007

Halliharjoitus ja 470:sten sisäänajoa

Kävin töiden jälkeen sitten hakemassa tusinan 470:siä A/C/E:ita.
Hallille päästyäni kävin vielä oskin kanssa läpi sulattoman lennon ja osuman ja säädimme hieman plungeria tutkien miten se vaikuttaa sulattoman lentoon. Sulaton lensi lopulta kauniisti ja osui hyvin tauluun.

Tämän jälkeen leikkasin kolme putkea lisää saman mittaisiksi ja laitoin niihin kärjet ja nokit. Ammuin näitä neljää sulatonta jonkin aikaa ja sain ne pysymään keltaisella. Oski totesi myöskin nuolen lentävän hyvin.

Tämän jälkeen oli vuorossa loppujen putkien pätkiminen, kärjittäminen ja nokittaminen.
Numeroin sulattomat ja ammuin kaikki nuolet useita kertoja läpi kolmen sarjoissa tutkien löytyisikö putkista jotain yksilöllisiä eroja. Jotain pientä heittoa löytyi muutamasta nuolesta mutta nekin korjaantuivat kiertämällä hieman nokkejä. Merkkasin myös aina oikean nokin kohdan putkiin jotta ei pääsisi käymään virheitä joissa nokki on väärässä asennossa putkessa.

Ammuin sulattomia sarjoja jonnekin puoli yhdeksään saakka. Nuoli tuntui lentävän hyvin ja pysyi pääosin keltaisella. Seuraavaksi on ohjelmassa nuolten sulittaminen ja sulallisen ja sulattoman suhteen selvittäminen.

Sulitin vielä ennen nukkumaan menoa neljä "stealth" nuolta koska huomenna illalla alkaa seuran Kojoottiliiga. Eli ammumme talvikauden läpi seuran keskiviikkovuoroilla kerran-pari kuussa Flint kierroksen jottei todellisuus unohtuisi. Yritän päästä hallille hieman ennen kuin kisa alkaa jotta saisin uusilla nuolilla ammuttua merkit Flint matkoille. Kiinnostaa nähdä miten noilla osuu eri matkoilta.

Ei kommentteja: