lauantai 6. lokakuuta 2007

Seuranmestaruus - Sipoonkorpi

Tänään oli Sipoonkorvessa Ukonnuolten seuranmestaruuskilpailu. Rata oli suuniteltu siten että se edustaisi mahdollisimman hyvin maastoammunnan eri osa-alueita missä se onnistuikin erittäin hyvin.

Rata koostui 18:sta rastista joissa oli tasaisessa suhteessa field, animal ja 3D rasteja. Henkilökohtaisesti olin tyytyväinen field tauluihin ja ammuin pelkästään yhden epäonnistuneen laukauksen 80y tolpalta joka johtui siitä että eilen ruskiksella merkkejä ampuessani merkitsin kyllä lappuun 80y merkin mutta en merkannut sitä tähtäinkiskoon. Ammuin siis 80y tolpan 75y merkillä joka johti missiin.
Elukkakuvat menivät vaihtelevalla menestyksellä, pumppuja olisi voinut tulla enemmän mutta ihan metsään eivät elukat menneet. 3D kuvissa oli hieman ongelmia matkan arvioinnin suhteen mutta nuolet kuitenkin osuivat sinne minne pitikin.
Annoin myös muille hieman tasoitusta käyttämällä jyvätöntä sisätähtäintä jonka takia pari pistettä varmasti putosi lopputuloksesta.

Kilpailussa oli ainoastaan kaksi luokkaa, tähtäin ja vaisto. Eli käytännössä kaikki jouset josta jonkinlainen tähtäin löytyi oli tähtäin luokassa ja tähtäimettömät jouset vaistoluokassa. Mini ja junnuluokat olivat vielä erikseen mutta muuten kaikki ikäluokat kilpailivat noissa kahdessa pääluokassa.

Sää oli aivan mahtava. Aurinko paistoi suurimman osan ajasta ja vettä ripsaisi pari hassua tippaa. Muutenkin oli erittäin mukava ampua tällainen sekametelisoppakierros. Mukava tapa päättää ulkokausi.

Sain lopulta pisteitä kasaan 320 360:stä eli neljäkymmentä pistettä vajaaksi maksimista. Jäin tähtäinkilpailussa kolmanneksi mutta 2. ja 1. sijat jäivät toisaalta vain kahdeksan pisteen päähän. Voitto ja kakkossija menivät molemmat taljoille X erolla ja tasapisteillä.

Ei kommentteja: