keskiviikko 17. lokakuuta 2007

Kojoottiliiga 1

Pääsin hallille reippaasti ajoissa ja aloin testaamaan sulallista 470:stä.
Ammuin sulallista ja sulatonta ristiin rastiin ja päädyin lopputulokseen jossa plungeri on ruuvattu erittäin löysälle.
Sain sulalliset niputtamaan ihan mukavasti, tosin epäilen että plungeri on nyt niin lösällä että pokakäden heilahdukset tai pieni virhe jänteen vapauttamisessa aiheuttaa sivuosuman. Tuota pitää hieman tutkailla. Samoin nokinpaikka jonka viimeksi tein teipistä oli jotenkin tiukentunut ja jouduin välillä levittämään sitä hieman. Pitäisi punoa vihdoin se nokinpaikka paikalleen.

Sain ammuttua kaikki Flint matkat läpi ja mielestäni sain merkit kohdalleen. Tosin merkkien ammunnan jälkeen kun muitakin tuli paikalle, mittasimme uudestaan vanhat merkit lattiasta ja vedimme uudet teippiviivat jotka asemoituivat muutamalla matkalla hieman eri paikkaan kuin vanhat, joten merkkeihin tuli pientä heittoa. En kuitenkaan lähtenyt ampumaan matkoja uudestaan vaan ajattelin korjailla niitä kisan aikana.

Kisaamaan oli tullut mukavasti porukkaa, kokonaisuudessaan 16 ampujaa joka oli oikein mukava osanottajamäärä. Flint keirros oli mukava ampua läpi ja samalla sain hyvin testailtua nuoliakin. Jouduin tosin heti alkuun vaihtamaan stealth nuolien nokit mustista oransseihin koska mustia nokkeja ei IFAA:n field taulsuta erota kirveelläkään. Kisa ammuttiin jälleen kerran vain kahdessa luokassa, eli tähtäin ja vaisto.

Vaikeimmaksi matkaksi osoittautui 15y matka jolla esiintyi erittäin omituista ailahtelua suorituksissa. Ammuin ensimmäiseltä 15y matkalta 17 pistettä ja toiselta 18. Samoin loppukisasta ammunta tuntui kumman raskaalta. Epäilenkin että nuoli on nyt hieman pidempi kuin vanha ja joudun vetämään hienoisen ylivedon jotta saan nuolen klikkeristä läpi, muuta syytä tuohon ei tule mieleen kuin tietty kova ampumatahti joka kisassa oli.

Kilpailun lopuksi totesin keränneeni eniten pisteitä tähtäinluokassa joten voitin luokan pisteillä 263 joka on uusi henkilökohtainen ennätykseni. Suomenennätystä tuosta ei saa koska kyseessä oli vain seurakisa mutta ylitin kuitenkin Tarhalan Vesan viime talvena ampuman 259 parilla pisteellä.

Ei kommentteja: