keskiviikko 24. lokakuuta 2007

Halliharjoitus

Hallilla noin 2,5 tuntia josta ammuntaa noin kaksi tuntia.
Hain nokinpaikan maksimi korkeuden alaspäin jonka jälkeen laitoin nokinpaikan keskikohtaan. Ammuin muutaman testin ja tein pintä hienosäätöä nokinpaikkaan ja punoin kiinteän nokinpaikan paikalleen.

Tämän jälkeen ammuin testejä sulallisilla ja välillä sulattomalla kokeillen hieman tiukempaa tai löysempää plungeria. Päädyin säätöön jossa plungeri on hieman jäykän puolella. Tuolla säädöllä nuoli näyttää olevan taulussa perä hieman oikealle mutta niputus on paras.

Ammuin FITA spotteihin erinäisiä sarjoja ja sain nuolet pysymään mukavasti keltaisella. Ammuin myös testin vuoksi 25m matkalta ifaa ympyrätauluun muutamat sarjat ja sain niputettua nuolet mukavasti täplään. Minkäänlaista sivuheittoa tai nipun hajoamista ei löytynyt 25m matkalta. Vielä kun pääsisi ampumaan pidempiä matkoja tässä joku kerta kun kelit ovat vielä inhimilliset ulkona ampumiseen niin voisi todentaa tuon nuolen toimimisen.

Näillä näkymin ammun lauantain kisan uusilla nuolilla. Jos en ala niillä kisaa ampumaan, en todennäköisesti ammu niillä koko talvena.

Ei kommentteja: