sunnuntai 6. tammikuuta 2008

Halliharjoitus

Olin hallilla kahdelta.
Ruuvasin heti alkuun W&W stabisetin kiinni jouseen ja ammuin muutaman sarjan pakkaan. Tämän jälkeen aloin ampumaan spotteihin.

Ensimmäinen 60 nuolta meni normaaliin tasoon eli 568(282+286). Ammunta tuntui hyvältä ja tasapainoiselta tuon pidemmän ja etupainoisemman W&W stabisetin kanssa.

Toisella puoliskolla sitten homma levisi. Ensimmäisellä kolmellakympillä ympärillä oli niin paljon häiriötekijöitä että en saanut kunnolla keskityttyä suoritukseen jonka johdosta suoritukset jotenkin lysähtivät enkä osunut oikein mihinkään. Eka 30 nuolta vaivaiset 276.

Toisella puoliskolla yritin hieman nuuskia mitä kaikkea teen väärin ja sen johdosta osumat olivat samaa luokkaa kuin ensimmäisellä pätkällä. Kasaan vain 278 eli yhteensä 554. Sen verran opin noista päätkistä että tuolla painavammalla setillä pitää tosissaan opetella ampumaan jotta siitä saa jotain hyötyä irti eikä vain haittaa. Jousi on tuon kanssa sen verran enemmän etupainoinen että jostain syystä pokakäsi alkaa vedossa antamaan periksi joka pahimmassa tapauksessa heijastuu olkapäähän asti. Tuollaisen lerpsahduksen sattuessa osuminen mihinkään ladon ovea pienempään on erittäin hankalaa.

Päätin että ammun seuraavat kaksi viikkoa W&W setillä ja yritän saada suorituksen korjattua. Jos korjaaminen ei onnistu, palaan takaisin nykyiseen Spigaan.

Lopetin ammunnan kuuden aikaan.

Luvassa on muitankin välinehankintoja. Sormiläppä on joko kutistunut tai sitten nakit ovat turvonneet koska läppä peittää nimettömästä vain puolet joka aiheuttaa hankaluuksia vedossa ja laukaisussa jos läpän reuna sattuu painamaan pahasti sormea. Tuo on erittäin ikävää varsinkin kun ampuu pidemmän aikaa kun nakit alkavat loppua kohti olla hieman hellinä.

Samoin plungeri saa vihdoin mennä uusiksi. Viime aikoina on jumittunut liian monta Spigarellin Clickiä jotta voisin enään luottaa niihin. Samoin nykyisessä on o-rengaskin jotenkin kulahtanut ja plungeri ruuvautuu välillä itsekseen irti. Tuo tapahtui viimeksi kouvolassa kesken kisan, onneksi en ehtinyt ampua kuin kaksi nuolta irtonaisella plungerilla ennenkuin huomasin asian.

Ei kommentteja: