torstai 17. tammikuuta 2008

Halliharjoitus

Olin hallilla viiden - puoli kuuden korvilla.
Yritin hakea lähinnä hyvää asentia eilisen analyysin pohjalta. Lähinnä asentoa jossa paikat eivät tärisisi kuin hyytelö. Sain jossain vaiheessa ilmeisesti jotenkin kiinni oiekan tuntuisesta asennosta koska suoritukset olivat paljon rauhallisempia ja nuolet niputtivat ihan mukavasti.
Ammuin kahdeksaan saakka.

Muutama huomionarvoinen asia tämän illan harjoituksen pohjalta.
- vedon suunta pitää saada korjattua ja pidettyä vakiona koska vedon suuntautuessa alaspäin, myös ankkurointi alkaa irtoamaan leuasta
- asennon painojakaumassa on vielä hieman hiomista, välillä nojaan aivan liikaa mahan puolelle, välillä taas selän puolelle.

Loppukaneettina tuosta uudesta asennosta se etten sillä ainakaan huonommin ampunut poislukien muutama täöysin hakoteillä ollut sarja joissa paikat eivät olleet lähellekään paikallaan. Tuosta voisi saada kalua kunhan vaan pääsee treenaamaan tarpeeksi ja opetettua kropan tuolle asennolle.

Huomenna suoraan töistä lautalla Viroon ja kohti Järvakandi Openia. Saa nähdä onko hotellilla netti, jos on saan ehkä päivitettyä statusta kisan kulusta ja Suomalaissijoituksista ensimmäisen päivän jälkeen.

Ei kommentteja: