tiistai 15. tammikuuta 2008

Halliharjoitus

Olin hallilla puoli kuuden aikaan.
Ammuin muutaman sarjan pakkaan jonka jälkeen lähdin Vegasiin.

Ensimmäinen 30 nuolta meni miten meni. Lihaksissa tuntui hieman eilinen salitreeni ja puoleenväliin asti jänneväli oli väärä. Tulos 278 kolmella bingolla, kaseja aivan liikaa.

Toinen pätkä meni hieman paremmin tuloksella 280 mutta vieläkin hajontaa aivan liikaa. Stabisäätöjen ja pokakämmenen asennon hienoisen korjauksen johdosta harjalaukaukset menevät nykyään kello kymmenen sijasta kello kahteen. Bingoja tällä pätkällä kaksi, kaseja kaksi. Yhteensä siis 558 joka ei päätä huimaa.

Kolmas pätkä alkoi hieman paremmin ja niputusta alkoi syntymään. Bingoja kolme ja kaseja kaksi. Tulos 286. Kokeilin tuon pätkä aikana pieniä muutoksia stabien painotukseen mutta alkuperäinen kevyt setuppi toimi kaikkein parhaiten.

Neljäs pätkä meni osumien kannalta paremmin ja niputus oli huomattavasti parempaa vaikka paikat olivat hieman hellinä tuossa vaiheessa. Tulosta laskivat lähinnä parit täydelliset räpellykset jossa nuolet menivät kello kahdestatoista keltaisen yli. Pätkään mahtui yksi bingo ja kaksi kasia. Nippu siis melko on mutta väärässä paikassa. Toisen kuusikymppisen tulos siis 569.

Aikaisempaan viritykseen ja asentoon verrattuna siis harhalaukaukset lähtevät vasemman sijaan oikealle sekä väsyessä lipsahdukset päätyvät ylös aikaisemman alapuolen sijaan. Tiedä sitten kumpi on parempi. Optimi tilanne olisi joka tapauksessa että harhalaukauksia ei tulisi ja jos tulisi, niin ne päätyisivät samaan paikkaan kuin mut nuolet. Yksinkertaista :)

Se miten tuohon saisi parannusta voisi olla pokakäden asennon täydellinen overhaul. Siinä olisi melkoisesti töitä ennen EM:iä jos sille polulle lähtisi.

Ei kommentteja: