lauantai 26. tammikuuta 2008

Kupittaa 18m

Ruskeasuolta liikkeelle noin varttia vaille kahdeksan, kyydissä Matti, Laura ja Markku.
Matka meni ihan mukavast, ei mitään pahoja kelejä. Lunta/räntää tuli vain kerran vähän aikaa.

Paikalla hyvissä ajoin. Vehkeet kasaan, hieman myöhäistä aamupalaa ja välinetarkastuksen kautta harjoitusammuntoihin.

Ensimmäinen sarja ei luvannut hyvää. Ammuin siihen 9-9-8. Toinen sarja meni vielä hieman alavireisesti mutta sitten alkoi kulkemaan. Pieni alamäki alkoi seitsemännellä sarjalla mutta sain hoidettua kymmenenteen sarjaan bingon. Tulos 286 yhdellä kasilla.

Tauolla hieman apetta ja paikkojen vetreytystä ja ampumaan toista puolikasta.
Ensimmäiseen sarjaan 10-10-8, toinen 10-9-8. Ei näyttänyt kovin hyvältä. Hidas vauhtiinpääsy jälleen. Sain kuitenkin otettua itseäni niskasta kiinni ja paransin tasoa. Ennen viimeistä sarjaa olin Mattia jäljessä pisteellä mutta Matin ampuessa viimeisellä sarjalla bingon ja minä 10-9-9 peli oli selvä. Sama 286 kuin ensimmäisellä puoliskolla. Yhteensä 572 joka on ihan ok tulos jolla myös irtosin kisan hopeapalli.

Kisan aikana tuli huomattua muutama asia joita pitää yrittää korjata. Etupainoisuus pitänee saada lähtemään lantiosta. Ilmeisesti käännän kroppaa yläpäästä. Samoin pokakäsi-hartialinja pitäisi saada suoremmaksi. Tällä hetkellä kulma on liian suuri jonka johdosta jouseen tulee sivuheittoa laukaisussa sekäasento ei vain ole niin vakaa kuin se voisi olla kun lihasten jännitys ohjaa sivulle. Yleisestiottaen onnistuin jousi ja laukaisukäsien kanssa melko hyvin. Välillä setupi valahti takaisin vanhaan mutta sain sen melko nopeasti korjattua.

Hyvät kisat ja Matin kanssa kunnon vääntöä edestakaisin pisteissä. Oli mukava ampua.
Nyt vaan lisää treeniä jos vaikka oppisi oikeasti ampumaan.

Ei kommentteja: