lauantai 19. tammikuuta 2008

Ilves Cup Indoor 2008 - Järvakandi, Estonia - Ensimmäinen päivä

Perjantainsesta iltapäiväpalaverista pääsin ajoissa lähtemään kotia kohti josta Risotn piti koukat minut kyytiin. Matkalle osui tietyömaa joten olin myöhässä jo Riston tapaamisesta. Lopulta sain nyssäkät Riston auton kyytiin, sijoitin autoni talliin ja suuntasimme terminaaliin jossa olimme vain hieman myöhässä. Ehdimme siis lauttaan.
Laivamatka meni ihan ok ja Tallinna päässäkin ei tehty autolla kovin suurta sightseeing lenkkiä ennenkuin pääsimme ajamaan kohti Raplaa ja sitä kautta Järvakandia.
Iltasella sitten Järvakandissa perillä paikallisessa guesthousessa joka oli aivan eri kaliiperin paikka kuin viimekertainen Puuhkemaja.
Tämä kämppä oli vain muutaman vuoden vanha, toisessa kerroksessa oli jokaiselle huoneet ja alakerrassa tv, stereot, keittö ja sauna. Eli kaikki palvelut mitä voi kisamajoitukselta vaatia. Samoin majoitus oli erittäin lähellä kisapaikkaa.

Lauantainaamuna herätys kello kahdeksan ja yhdeksäksi paikalliseen aamupalalle jota ei varsinaisesti kuitenkaa ollut. Eli aamupalaksi pari kuppia kahveeta, tuoremehua ja hampurilainen.

Taljalämmittelyt alkoivat hieman myöhässä eli about puoli yksitoista. Katselin kisaa jonkin aikaa ja painuin Ilveksen klubitalolle lämmittelemään. Lämmitellessä meni joku puoli - kokonainen tunti. Kankeaa oli mutten antanut sen pahemmin häiritä.

Taljojen jälkeen alkoi tähtäimen alkukierros. Ammuin melko mielenkintoisesti. Fiilikset suorituksista olivat melko syvältä ja kaiken joutui pakottamaan alussa läpi, sitten jotain loksahti paikalleen. Ammuin lähinnä 29 sarjoja. Hieman nauratti kun en koko kisassa saanut yhtään kymppibingoa aikaseksi mutta lopputulos 571 oikeutti kuitenkin alkukilpailun kärkeen ja sitä kautta ensimmäisen pudotuskierroken parhaaseen A-ryhmään taulun ykkösampujaksi.

Tämän jälkeen oli pitkä tauko kun taljat ampuivat pudotuskierroksen. Suomalaiset pärjäsivät hyvin ja Erja muun muassa ampui oman ennätyksensä.

Pitkän tauon jälkeen paikat olivat täysin jumissa. Venyttelin ja verryttelin puoli tuntia mutta kroppa ei alkanut toimimaan.
Lämpiämisessä meni puolitoista ottelua eli hävisin yhden ottelun. Viimeinen eli neljäs ottelu oli Taavia vastaan ja erittäin tiukka. Ammuimme melkein tasapisteet mutta voitot menivät kierrokselta tasan joten kierroksen sijoitus ratkaistiin yhdellä nuolella. Taavi ampui ysin ja minä kasin. Edelleen siis kärjessä.

Huomenna siis melko hyvältä paikalta finaaleihin. Pitää vain yrittää lämmitellä paikat hyvin. Toivottavasti huomenna osuu.

Ei kommentteja: