perjantai 7. maaliskuuta 2008

Torino 2008 Indoor - Pudotuspaiva

Heratys puoli seitseman aikaan, suihkuun ja aamupalalle.
Sen jalkeen pihalle varjottelemaan nousevan auringon ensilammossa odottaen bussia joka tuli kun tuli.

Kentalla sitten hieman harjoitusta ja kannustamaan taljaporukkaa nousuun, joka ainakin Auliksen kohdalla naytti tuottavan tulosta. Aija ampui melkoisen kisan.

Jalleen hieman harjoitusta ja lopulta taljan joukkuekilpailun seuraamista ja kannustusta. Harjoitukset saatiin menemaan tahtainjoukkueella loppujenlopuksi yllattavan hyvin. Treenasimme seka kaksi etta yksi kerrallaan ammuntaa seka ns. yllattavia tilanteita kahden nuolen ammunnassa. Eli kaytannossa sita ett joku paatti hiljaa itsekseen etta nyt ei lahde ja pyysi seuraavan ampumaan.
Joukkueen pelisaannot saatiin siis hyvin kasaan ottaen huomioon erinaiset virhetilanteen, itseasiassa yllattavankin hyvin ottaen huomioon etta joukkue oli ampunut vasta parisen tuntia yhdessa eika pahemmin kotimaan kisoissa ollut seurannut toistensa suorituksia tai suoritustahtia.

Taljan joukkuekisan seuraaminen oli hienoa ja siita tuli aani kaheaksi. Aulis, Jari ja Marko vetivat todella hienoa ammuntaa otteluissa. Sita oli ilo seurata.

Sitten tuli meidan vuoromme. Vaikka paketti oli harjoituskentalla tehty selvaksi, mm. ampuen parhaan leikkiottelun tulokseksi 253 (viitisen pistetta ME:sta), niin silti korvia kummasti punoitti ainakin allekirjoittaneella. Saimme joukkueena ammuttua omaa ammuntaamme kaikesta jannityksesta ja hairiotekijoista piittaamatta seka taljaporukat kannustusten saattelemana mutta se ei ikava kylla riittanyt Ranskaa vastaan. Ranska aloitti tyynesti ampumalla ensimmaiseen sarjaan 60 pistetta. Siita kuitenkin piittaamatta "hyva lappa" lensi joukkueen sisalla yrittaen rentouttaa tilannetta joka oli ensiarvoisen tarkeaa. Jokaisen joukkueen ampujan kohdalle osui tuon ottelun aikana omat huippu ja pohjakohtansa joita on turha lahtea erittelemaan. Ainoa joka merkitsi oli toimiminen joukkueena ja se mita pistetaulussa lopulta seisoi.
Ranskan lopputulos 255 oli vin taysin liian korkea tulos meille. Itseasiassa tuo tulos oli koko kentan paras tulos sen hetkisista otteluista. Oma tuloksemme 221 kalpeni ikavasti sen rinnalla. Toki parempaankin olisimme varmaan pystyneet mutta taman luokan kilpailuissa on niin paljon muuttujia ettei mitaan varmaa olisi talla pohjalla voinut ennustaa.

Joukkuekisaan lahdimme voittajina mutta siita poistuimme haviajina kateltyamme Ranskalaisia ja onniteltuamme heita hyvasta ammunnasta.

Tata on jousiammunta. Tata lisaa. Ei taman tason kilpailuihin muuten pysty ampumaan huipputuloksia.

1 kommentti:

timppa kirjoitti...

Tästä se lähtee, suunta ylöspäin. Tiukkaa treeniä ja lisää kisoja. Seuraavalla kerralla finaaleihin.