torstai 8. tammikuuta 2009

Kaksi nokkia, kaksi nuolta ja 570

Heti alkuun irroitin illalla hallilla jousesta kädensijan ja annoin korotusköntsälle napakan kolautuksen vasaralla. Pala häipyi sitten helposti kahvasta pienellä ruuvarin kehoituksella. Grippi takaisin paikalleen ja ampumaan.
Hienoista tärinää oli välillä havaittavissa mutta muuten suoritukset tuntuivat paljon paremmilta kuin korotetulla kahvalla.

Amuin illan aikana hajalle kaksi nokkia. Yhdestä nuolesta tuli puoleen väliin asti vispilä ja toisen ammuin jollain ihmeen tavalla kyljestä sisään. Ammuinkin sillä kylkivammaisella pari laukausta jotka kampesivat kovasti ylävasemmalle, eli about ulos taulusta. Hyvä ettei putki mennyt laukaisussa hajalle, olisi ollut ikävä nyppiä hiilikuitusäleitä pokakädestä.

Ammuin myös 60 nuolen tuloksen josta tuo kuva tuossa. Pari erittäin pahaa notkahdusta mutta tulos aivan eri planeetalta kuin korotetulla kahvalla.Loppuun vielä tarkastin jousen säätöjä. Tilleri oli elänyt hieman ja haritus oli vaihtunut negatiiviseksi. Eli jousi vaihteeksi elää, toivottavasti ei ihan viikonloppuna lävähdä lavat säleiksi. Samanlaista elämistä oli havaittavissa edellisten lapojen kanssa ennen lahoamista.

Nuolia kaikkien säätöjen johdosta kasaan vain 133.

Ei kommentteja: