keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Tiistaituplat

Kävin tiistaiaamuna ampumassa 102 nuolta. Suoritukset olivat erittäin rentoja ja tasapainoisia. Ammuin viisirenkaiseen IFAA 20y tauluun ja osumat olivat pääosin X:iä.
Suoritusvirheet olivat lähinnä pieniä hairahduksia liiasta retouden tilasta. Edelleenkin suurin keskittymisen aihe suorituksessa on jänteen saaminen samaan paikkaan ja estää sen liukuminen pidemmälle leuan sivuun. Samoin niskan ja hartioiden rentoutus on päätekijä osumien keskelle saamiseksi.

Töiden jälkeen ammuin hallilla 127 nuolta. Aloitin ammunnan samaan viisirenkaiseen. Nippu oli työpäivän aikana siirtynyt kolme senttiä yläoikealle. Muutaman sarjan jälkeen korjasin tähtäimen ja nippu pysyi keskellä. Siirryin ampumaan pystyspotteihin joka aiheutti pientä hartiaseudun jäykistymistä johtuen ylitähtäämisestä mutta sain paketin rentoutettua jonka johdosta pääosa nuolista päätyi kympille. Sarjat olivat 57-60 pisteen välillä.

Hyvä fiilis treenistä. Tämän kun saisi pidettyä päällä.
Illalla postiluukusta oli myös tipahtanut www.arrowheaduk.com:ista tilatut oberon liuskat. Kaveri oli laittanut vielä mukaan yhden liuskan hieman paksumpaa oberonia testimielessä. Tuossa kaupassa on hyvä palvelu. Tilauksen mukana tuli kiva pieni kiitoslappunen tilauksen johdosta.

Ei kommentteja: