sunnuntai 25. marraskuuta 2007

20y 60 nuolta Kisakallio

Ei tullut pahemmin venyteltyä eilen Porin kisan jälkeen koska simahdin sohvalle josta sitten heräsin aamulla herätyskellon pirinään merkkinä siitä että piti alkaa valmistautua Lohjalle lähtöön.

Olimme ajoissa paikalla ja kerkesin ampumaan muutaman lämmittelysarjan.
Kisan alkuun pari harjoitussarjaa jonka jälkeen pisteitä kasaan. Ammunta oli erittäin kankeaa koska venyttely jäi edellisenä iltana väliin sekä sohvalla nukkuminen ei kauheasti parantanut asiaa. En saanut aikaiseksi yhtään hyvää suoritusta josta olisi tullut hyvä mieli mutta osuin silti. Missasin vitosen kisan aikana kahdeksan kertaa antaen lopputulokseksi 292 joka on pisteen paremmin kuin aikaisempi ennätykseni 20y kierrokselta. Samoin X:iä sain kasaan 34 joka oli ihan mukava määrä. Tuosta voisi johtaa sen lopputuloksen että viime kisasta on ammunnan laatu parantunut mutta hairahduksia/mokia (nelosia) tulee edelleen. Mokat pois niin homma on selvä. Vielä kun saisi selville mistä nuo mokat johtuvat.
SE:stä jäin siis neljä pistettä. Sen ylittäminen on ilmeisesti hoidettava jossain muussa kisassa. Kisasta kuitenkin loppujenlopuksi irtosi voitto jättäessäni Vesan ja Kimmon taakseni. Palkinnoksi sain erihienon yhdeksän ledin taskulampun.

IFAA spotteihin on erittäin ikävää tähdätä tähtäimellä joka sopii hyvin FITA spottiin. Taulun ja renkaan väliin jaa liikaa tyhjää joka aiheuttaa ikävää vaapuntaa tähtäyksessä joka puolestaan pitkittää tähtäystä. Aion ensi tilassa hommata täyterenkaan tuohon tähtäimeen jota voi sitten käyttää näissä kisoissa. Sen verran häiritsi tänään ammuntaa tuo ominaisuus.

2 kommenttia:

timppa kirjoitti...

Ei montaa pinnaa puutu enää ikivanhasta SE:stä. Hyvä tulos, hyvä viikonloppu. Onnittelut.

Aki kirjoitti...

Tuo SE:n rikkominen meni lähinnä siihen että mielessä pyöri liikaa sen rikkominen, ei saanut oikein rentouduttua ammunnassa, eli päässä vikaa.
Lueskelin huvikseni mitä kirjoittelin alkuvuonna 20y SM:istä ja ihan samat fiilikset kuin tänä viikonloppuna eli hankala tähdätä IFAA spotteihin ja suoritukset huonoja.
Semmonen Beiterin kehänpienentäjä olisi asiaa laittaa tuohon renkaaseen, sillä saisi rauhoitettua tähtäyksen samanlaiseksi kuin FITA spotteihin.