torstai 1. marraskuuta 2007

Halliharjoitus

Olin hallilla joskus viiden jälkeen. Ammuin alkuun muutaman sarjan taustaan ja muutaman spotteihin. Tämän jälkeen aloin ampumaan tulosta.
Ensimmäinen pätkä meni ihan mukavasti ja ammuin puolikkaaseen kolme bingoa. Viidennellä sarjalla tapahtui kumma romahdus ja ammuin osumat 9-9-8. Sain kuitenkin korjattua virheen seuraavalle sarjalle. Ensimmäisen puolikkaan tuloksena 288.

Pidin ensimmäisen puolikkaan jälkeen pienen tauon ja ammuin toisen puolikkaan. Alku lähti hieman hitaasti liikkeelle. Ensimmäinen sarja 10-9-9 ja toinen 9-9-9. Tämän jälkeen bingo jonka jälkeen jälleen outo romahdus joka tuotti osumat 9-9-8. Sain korjattua seuraavan sarjan bongoksi ja sain toiselta puoliskolta kasaan 285 pistettä.

Yhteistulos siis 60:lta nuolelta 573 joka on sitä tulostasoa joka on tavoitteena saada tammikuun EM karsintoihin. 60:een nuoleen mahtui yhteensä 35 kymppiä joista löytyi viisi bingoa. Seuraaviin kisoihin on tavoitteena saada ylitettyä 560 pisteen raja.

Ammunta oli tänään outoa häilymistä tasapainoisten ja mukavalta tuntuvien suoritusten ja hieman väkinäisten ja pakotettujen suoritusten väliltä. Jokatapauksessa lopputulos oli hyvä ja ammunnasta jäi hyvä maku suuhun.

Seuraavan kerran ammun lauantaina tai sunnuntaina, jommankumman pidän välipäivänä.

Ei kommentteja: