keskiviikko 7. marraskuuta 2007

Kojoottiliiga 2

Olin hallilla hyvissä ajoin ja kerkesin hienosti käymään vielä eri Flint matkojen merkit läpi. Pieni fiba tosin tuli tehtyä koska unohdin edellisenä iltana sulittaa yhden nuolen lisää 2,5cm päähän joten noita lähemmän sulituksne nuolia oli vain kolme matkassa. Tämän johdosta ammuin kisan 3cm etäisyyksisillä nuolilla.

Ensimmäinen matka, 25y jotenkin lähti käsistä ja ammuin siitä kisan ainoan 17 sarjan. Kaikki nuolet kipusivat yläoikealle ja jouduin säätämään tähtäintä nelisen kliksua että sain viimeisen nuolen edes jotakuinkin keskelle.

Loppukisa meni vaihtelevalla menestyksellä. Yksi nuoli lähti 10y matkalta lapasista ja osui neloseen. Muuta mokaa ei kisassa oikein tullutkana tehtyä. Hyvän ja luonnollisen suorituksen saaminen on hieman hankalampaa tuon paunan korotuksen jälkeen mutta siihen tottuu kyllä jatkossa. Pitää vain saada harjoitusten nuolimäärä pidettyä korkealla. Vain sitä kautta tuohon lisäykseen tottuu. Olettaisin että totutteluun menee 1-1,5 viikkoa.

Nuoli toimi kuitenkin erittäin mukavasti uudella paunamäärällä ja onnettomat sivuosumat hävisivät. Ilmeisesti auttaa jos plungeri on edes jossainmäärin oikealla jäykkyydellä eikä lerpata melkein nollasäädössä.

Sain ammuttua kisasta pisteitä kasaan 265 eli paransin edellisestä tuloksesta kaksi pistettä. Kilpailussa tulin toiseksi Timpan kiriessä parilal viimeisellä taululla pisteellä ohi. Olen kuitenkin vielä koko liigataulukossa kärkipaikalla tuloksella 528 ja Timppa löytyy yhdeksän pisteen päästä takaa.

Huomenna plännätty normaali halliharjoitus ja tavoitteena lähinnä hakea hyvä tuntumaa suoritukseen uusilla paunoilla. Samoin pitäisi korjata nokinpaikan korkeus sekä tehdä uusi nokinpaikka langasta ja liimasta, hammaslangasta sain jo tarpeekseni.

Ei kommentteja: