keskiviikko 14. marraskuuta 2007

Halliharjoitus

Alunperin piti mennä tänään uimaan mutta eksyin kuitenkin hallille.
Ammuin alkuun taustaan ja olo oli yhtä jäykkä kuin eilen. En tajua mitä oikein tein maanantaina salilla koska kroppa on aivan jumissa.
Ammuin muutaman sarjan spotteihin joka tuntui erittäin väkinäiseltä.
Muutaman sarjan jälkeen nappasin seuran laatikosta 30 paunaisen lonkkarin jolla ammuin sitten lopulta jonnekin puoli kahdeksaan asti. Välillä osuin, välillä en. Ammuttiin vielä pieni metsästyskisa, pari taljaa ja minä. Jostain syystä en pärjännyt taljoille vaikka otin kahdelle viimeiselle kierrokselle avuksi oman jousen. Tähtäinjousi tuntui tuskaisen painavalta kevyen lonkkarin jälkeen joten parin sarjan jälkeen totesin että on aika mennä kotiin iltapalalle.

Yksi mielenkiintoinen asia mitä nyt pakkasten alettua on tullut huomattua tuosta Xpert NX keskiosasta. Kun sen vetää koko päivän ulkona olleen auton takaboksista pois ja alkaa ampua, nipuu menee tolkuttomasti vasemmalle. Ihankuin materiaali kylmetessään jäykistyisi erittäin paljon. Voihan se olla tietty lapojenkin reagoiminen mutta lavat lämpenevät paljon nopeammin kuin keskiosa ja nipun siirtyminen seuraa selvästi keskiosan lämpenemistä.

Ei kommentteja: