tiistai 27. marraskuuta 2007

Halliammuntaa

Kävin hakemassa Sherwoodista hieman tähtäinsälää ja olin hallilla vasta kuuden jälkeen.
Puolet tähtänsälästä osoittautui väärän kokoisiksi joten pitää käydä vaihtelemassa hieman palasia joku kerta kun jaksaa.

Ammuin muutaman sarjan taustaan jonka jälkeen testasin Jageria.
Ammuin pari sarjaa ja asento tuntui erittäin oudolta. Kahva veti kättä aivan liian suoraksi ja tuntui että työntö hävisi suorituksesta täysin. Samoin käden asetteleminen kahvaan niin että se tuntui oikealta oli erittäin työlästä. Ammuin Jagerilla vain muutaman sarjan jonka jälkeen ruuvasin vanhan kahvan takaisin.
Jagerilla jos aikoo ampua, niin se pitää opetella ihan erikseen. Sen verran erilainen asento muodostuu tuolla kahvalla. Juuri nyt ei kuitenkaan ole se hetki lähteä opettelemaan Jageria. Ehkä joskus toiste.

Duunikaveri tuli hallille hieman myöhemmin ja ammuskelimme hänen kanssaan puoli yhdeksään asti. Käytiin läpi muutamia tekniikkapuolen asioita jousiammunnasta ja kaveri oli sitä mieltä että selityksissäni oli ehkä jokin järkiperäisyys taustalla.
Ihan hyvin kaveri ampuu ottaen huomioon miten vähän aikaa on harrastanut. Pari asentovirhettä kun saa korjattua niin eiköhän nippu siitä pienene.

Tänään siis lähinnä ammuskelua eikä täysipainoista treeniä mikä oli varmaankin ihan hyvä rankan kisaviikonlopun jälkeen. Huomenna on Kojoottiligan kolmas osakilpailu joten torstaina olisi mahdollisuus treenata oikeasti. Lauantaina auton nokka suuntaakin sitten kohti Kausalaa Iitin Jousiampujien hallikisaan. Sunnuntain aion pitää välipäivänä koska hallikin on kiinni miekkailukisojen johdosta.

Ei kommentteja: