torstai 15. marraskuuta 2007

Halliharjoitus

Olin hallilla viiden kieppeillä. Ammuin alkuun huvikseni IFAA ympyrätauluun. Ensimmäinen sarja kylmällä jousella meni jälleen 15cm vasemmalle. Nuoli myös käyttäytyi huonosti. Parin sarjan jälkeen nippu sirtyi 10cm pilkusta vasemmalle ja noin kahdenkymmenen minuutin ammunnan jälkeen nippu oli keskellä. Suorituksissa ei ollut mitään eroa joten uskoisin että jousen kylmyys todellakin aiheuttaa noinkin suuren jäykistymisen ja nipun siirtymisen.

Jokatapauksessa tuon parinkymmenen minuutin jousen lämmittelyn jälkeen aloin ampumaan tulosta. Ensimmäinen 30-nuolen pätkä meni tuloksella 284. Mukaan mahtui kaksi kasia ja yksi seiska jotka menivät ihan puhtaasti keskittymisen herpaantumisen piikkiin, tuloksena 284.
Toinen puolisko 60:stä nuolesta antoi tulokseksi 279 hieman useammalla hutiloinnilla kuin ensimmäinen puolikas. Punaiselta löytyi neljä kasia ja yksi seiska. Melkeinpä kaikki virhesuoritukset löytyivät ylävasemmalta joka indikoisi pokakäden ongelmaa. Lopputulos 60:ltä nuolelta siis 563. Ei ihan sitä mitä tilasin mutta noin monella punaisella osumalla ei enempää voi saada kasaan.

Ammuin vielä toisen 60-nuolen kierroksen merkiten pisteitä. Ensimmäiseltä puoliskolta 279 pistettä ja kolme kasia, hieman huonompia osumia kuin aikaisemmin.
Loppupuolisko antoi pisteiksi 283 joista kolme hairahtui kasille. Hieman parempi niputus siis. Yhteensä 562 pistettä.

Tuo hieman yli 560 pistettä on varmaankin se mihin tulos asettuu tällä hetkellä eli vielä on tiristettävää että pääsen 570:n pisteeseen asti.

Lopettelin joskus kahdeksan kieppeillä.

Ei kommentteja: