sunnuntai 3. helmikuuta 2008

FFAA: Flint-SM - Loimaa
Aamulla herätys kuudelta. Tai siis herätyskello soi kuudelta, äijä havahtui puoli seitsemältä. Väsytti aivan tolkuttomasti. Puoli kahdeksaksi hakemaan Saku Tiksistä ja sitten Timpalle ja pirssin kyytiin.

Matka meni ihan mukavasti vaikka välillä näytti siltä että olimme yhtäkkiä saapuneet siperiaan. Tuuli tolkuttomasti ja pelloilta puhalsi kunnon lumimyrsky tielle.

Perillä pidimme pienen aamukahvipaussin Humppilassa jonka jälkeen saavuimme jopa etuajassa kisapaikalle. Ukonnuolia oli paikalla kiitettävä määrä joten kisapaikalla oli mukava fiilis kun seuran edustus oli niinkin suuri.

Ammuin alkuun noin 20 minuttia lämmittelyä jonka jälkee virallinen lämmittelysarja. Niputti ihan hyvin.
Sitten alkoi kisa ja ensimmäinen sarja meni metsään. Jotain vain romahti, en oikein tiedä mitä. Sain kuitenkin korjattua tilanteen loppupuolikkaaksi ja sain kasaan 131 pistettä.

Väliin 15min tauko ja ampumaan toista puolikasta. Tämä alkoi hieman vahvemmin kuin ensimmäinen kunnes tultiin 15y matkalle. Ensimmäisellä puliskolla vedin vitosbingon mutta tällä kertaa iski taas samanlainen romahdus kuin ensimmäisen puoliskon ensimmäisellä sarjalla. Ammuin nelosbingon ympäri tauluja. Jurpi ja ihmetytti mitä oikein tapahtui mutta sain nollattua pään seuraavalle sarjalle. Lopputuloksena tälle pätkälle 132 joka antoi kilpailun lopputulokseksi 263 jolla ylitin Tarhalan Vesan aikaisemman Suomenennätystuloksen joka oli 259.

Kisassa siis kultaa ja uusi Suomenennätys. Hyvä kisa.

Loppumatka meni mukavasti hieman torkahtelevassa olemuksessa. Karkkilassa hieman apetta ja lopulta kotisohvalle.

Nyt ramasee...

2 kommenttia:

timppa kirjoitti...

Olis tullu enemmän viitosia, jos olisit rohkeesti vain luottanut Beiterin plungeriin. :)

Aki kirjoitti...

Hehe :)

Se Beiterin oikea haritus on hieman ulompana ja johtuen AREn langasta joka nousee hieman ylöspäin kärkeä kohti, niin se korotti nuolenkärkeä ylöspäin lepotilassa. Nuoli kanssa varmaan laski laukauistessa kun plungeri painui sisäänpäin.

Eli siinä lämmitellessä huomasin outoa käytöstä Beiterissä, siksi vaihdoin Spigan takaisin kun en viitsinyt alkaa enempää säätämään.

Pitää säätää tuo hylly ja nappi toimimaan viikolla oikein yhteen niin kyllä siitä hyvä tulee.