sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Välipäivä lauantaina, tai sitten ei...

Olin keskustassa käymässä ja takaluukussa kolotteli jousilaukku ja siellä uusi plungeri. Mielessä käväisi josko plungerin säätäisi kohdalleen.
Koska Maunulan hallin oli vallannut melkoinen joukko paineilmatoimisilla aseilla paukuttelevia herrasmiehiä, päätin livahtaa Tellin hallille säätämään plungeria.

Hallille sitten saapuivat Matti ja Laura jotka olivat lähdössä Tampereelle ampumaan 70m viikonlopuksi. He pyysivät kohteliaasti mukaan ja en pystynyt mitenkään kieltäytymään kutsusta, sen verran harvinaista herkkua on päästä roiskimaan pitkää matkaa talviaikaan.

Välipäivästä plungerinvirityksen kautta siis Tampereelle. Ammuimme TJA:n hallilla hieman yli yhdeksään asti kello viiden aloituksesta. Hauskaa oli vaikken ihan saanutkaan plungeria säätöihin, kovin kaukana se ei tosin ole. Sulaton meni about samaan nippuun sulallisten kanssa 70m matkalta pienen nokinpaikan korottamisen jälkeen. Välillä niputti ja välillä ei. Asento on pidemmällä matkalla hieman erilainen ja paine siirtyy hieman ylemmäksi selkään/niskaan.

Kotona olin puoliltaöin laittaakseni herätyskellon soimaan kuudelta sunnuntaista Flint-SM:ää varten joka oli Loimaalla.

Ei kommentteja: