sunnuntai 24. helmikuuta 2008

Halliharjoitus

Olin hallilla vasta kahden kieppeillä ja tarkoituksena oli lähinnä pehmitellä uutta läppää ja hakea hyvää fiilistä suoritukseen.

Ammuin alkuun varajänteellä jonka nokinpaikka oli hieman korkealla enkä osunut mihinkään.
Vaihdoin jossain vaiheessa normaalilla nokinpaikalla olevan jänteen paikalleen ja nippua alkoi syntymään. Pitää tuohon varajänteeseen tehdä oikean korkuinen nokinpaikka ensi kerralla ja testata että se toimii samalla tavalla kuin pääjänne.
Varajänteessä on tosin jotain pientä feilua, epäilen että siitä on päässyt yksi säien hieman karkaamaan koska se näyttää hieman epätasaiselta.

Pari tuntia leppoisaa ammuntaa ja sain muutamia hyviä sarjoja/suorituksia aikaiseksi.
Olkapää ei rutissut juuri ollenkaan joka oli hyvä asia. Eilisen jäljiltä tosin olkapään /käsivarren lihakset jousen puolelta olivat hieman hellinä, samoin vedon puolelta lavan ja rangan väliset lihakset olivat hieman saaneen tuntuisia. Varmastikin johtui siitä että 70m ammuttaessa tajusin taas voimansiirron merkityksen joka on päässyt hieman unohtumaan lyhyttä matkaa tahkotessa.

Ensi viikon ohjelmassa on nuolisatsin uudelleensulittaminen sekä hyvän suorituksen hakeminen. Suorituksessa pitää keskittyä perusasioihin eli voimansiirtoon, jälkipitoon sekä laukaisukäden suuntaan.

Ei kommentteja: