maanantai 25. helmikuuta 2008

Sulitusta ja muutama sarja

Matti kehui Tampereen reissulla heidän hallillaan olevaa koveroiden sulituslaitetta joten koska herra unohti upouuden Stam1nan levynsä autooni, päätin tehdä vaihtokaupat ja vaihtaa levyn sulituslaitteen käyttöoikeuteen.

Sulitin uusiksi koko satsin mustilla sulilla ja hienoa jälkeä tuli. Minulla ei varmaan koskaan ole ollut noin hyvin linjaan ja tasaisesti sulitettuja nuolia. Hommaan meni noin tunti jonka jälkeen ammuin muutaman sarjan testiksi. Hyvin niputti. Tunne suorituksissa oli aivan eri planeetalta kuin eilen ja eilen illalla nukkumaan mennessä käytetty kylmäpussi varmaan teki jotain selän lihaksille koska kaikki tuntui toimivan erittäin hyvin.

Tuo sulituslaite pitää kopioida kyllä heti. Koveroita on täysin mahdoton sulittaa normaalilla laitteella. Tuollainen klipsi joka myötäilee koveron muotoa on aivan ehdoton väline.

Huomenna pitäisi hakea satsi kärkiä ja kärjittää nuolet uudestaan. Pääsempä vidoin eroon eri pituisista kärjistä. Toivottavasti tällä kertaa tulee saman pituisia ja painoisia kärkiä pussista ulos.

Ei kommentteja: