tiistai 19. helmikuuta 2008

Halliharjoitus, HJAP Tähtäin plännäystä ja suorituksen analysointia

Tietotekniikan näyttäessä jälelen parhaat puolensa, pamautin neljäksi Tellin hallille jossa oli tarkoitus käydä hieman lisää läpi HJAP Tähtäin ryhmän toimintaa, plännätä ensimmäisen tapaamisen sisältöä ja aikataulua sekä mikäli aika riittäisi hieman kysellä Miikalta onko asennossa tapahtunut muutosta edelliseen videoituun suoritukseen verrattuna.

Ammuin alkuun jonkin aikaa jonka jälkeen alkoi palaveeraaminen. Mietimme ihan mukavan rungon päivälle ja alustavasti päivän pituudeksi tulisi yhdeksästä neljään.
Luvassa hieman luentoa, ampujien tavoitteiden kartoitusta, suoritusten videoanalyysiä DartFish:iä apuna käyttäen, yleistä harjoitusohlemien plännäystä sekä tietty myös ammuntaa. Pitää lähettää vielä erikseen aikataulu ryhmän jäsenille. Kerkiän sellaisen toivottavasti sorvaamaan viimeistään huomenna.

Palaveeraamisen jälkeen jäi aikaa ammunnan analysoinnille josta Miika totesi että parempaan suuntaan on tullut mentyä. Takakeno selän puolelle oli poistunut ja asento oli melko suora. Myös pokakäsi ja laukaisukäsi toimivat ihan kohtalaisesti verrattuna aikaisempaan, eli ainakin teknisesti edistystä oli tapahtunut. Vielä tosin korjattavaa löytyy paljonkin mutta sille on sitten aikaa vasta Torinon jälkeen.

Lopulta kotiin kahdeksan jälkeen. Melko täysi päivä mutta saatiin paljon aikaiseksi.

Ei kommentteja: