keskiviikko 23. heinäkuuta 2008

Ruskis ja 90m lisäpainoilla

Alkuilta meni pändireeneissä ja olin joskus seitsemään kieppeillä kentällä.
Alkuun hieman ammuntaa 70 metristä ensin lisättyäni longrodin päähän kaksi lisäpainoa. tällä hetkellä stabin ja doinkerin välissä on kaksi painoa ja doinkerin jälkeen stabin päässä kolme.

Ammunta tuntui hyvältä 70:stä joten siirryin ampumaan 90m matkaa kokeillakseni jos tähtäys rauhoittuisi sekä muutenkin olkapää toimisi paremmin. Ensin yhdeksän nuolen kohdistus joka tuntui hyvältä jonka jälkeen päätin ampua parit 36:nen nuolen sarjat lauantain FITA keirrosta silmällä pitäen. Nuo sarjat menivät muuten ihan mukavasti mutta havaittavissa on suorituksissa outoja tärähdyksiä juuri ennen laukaisua. Nuo pitäisi saada pois. Tähtäys ja suoritukset tosin olivat paljon vakaampia eikä vetokäden olkapäähänkään sattunut niin pahasti kuin aikaisemmin.

Ensimmäinen pätkä meni sarjoilla 46,46,44,44,52,46 ja toinen 54,49,40,49,43,48 eli käytännössä 272 ja 283. Parempaa sarjaa siis kuin viime viikonloppuna. Nuo neljänkymmenenviiden alle menevät sarjat kun saa kitkettyä pois niin homma alkaa näyttää paljon paremmalta.

Ammuin yhdeksään asti jolloin taulu oli jo mennyt puiden varjoon.

Huomenna pitäisi olla hyvä sää joten lisää ammuntaa illalla.

Ei kommentteja: