sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Ruskis

Kävin itäkeskuksessa pörräämässä kahdeltatoista ja tarkoituksena oli ostaa grippiä sekä yksikkömittari. Päädyin sitten ostamaan noiden lisäksi myös aurinkolasit. Vihdoin löytyi sellaiset lasit joilla voi ampua. Ainoa merkki jolta löytyi sopivia linssejä oli Police, onneksi olivat 50% halvennuksessa niin ei tarvinut maksaa itseään aivan kipeäksi.

Kentälle kolmelta ja ensimmäisenä virittämään Biltemasta perjantaina ostettua HiFi:ä paikalleen jotta jytä soisi reenien aikana.

Sen jälkeen sitten laittamaan grippiä kahvan ympärille. Tuli ihan hyvä grippi joka tuntui hyvältä käteen.


Ammunta kulki osan aikaa melko hyvinkin mutta notkahteli sitten osan ajasta. Lasit toimivat erittäin hyvin, mitään ylimääräistä ei tullut näkökenttään ja taulun ja tähtäimen värit näkyivät hyvin. Ammunassa pitää kiinnittää enemmän huomiota jälkipitoon ja pään paikallaan pitoon. Jälkipito yrittää jälleen jäädä pois ja leuka nousta ylöspäin laukaisussa, ilmeisesti varoen sormiläpän ankkurointitukea.


Hieno iltapäivä jokatapauksessa reenata. Ammuin kolmisen tuntia jonka aikana laskin -uudella hienolla yksikkömittarilla joka tekee minusta vielä mestariampujan- ampuneeni 141 nuolta. Ihan normaalimäärän mielestäni vetelin nuolia tauluun normaalitahtiin verrattuna standarditreeneihin.

Ei kommentteja: