maanantai 21. heinäkuuta 2008

Ruskis

Tänään oli hyvä ilta.

Ammuin alkuun 70m matkaa ja olkapää toimi paremmin ja sain muutamia onnistuneita sarjoja tauluun. Ammuin pitäen riittävästi taukoja jottei olkapää alkaisi vihoittelemaan. Kokeilin huvikseni Timpan taljaakin ja ainakin kolmestakympistä osui about sinne minne pitikin, yksi nuoli lähti vahingossa liikkeelle mutta jäi onneksi taustaan. Timpan taljassa on varmaan tuuman liian pitkä veto koska vetokäsi menee liian pitkälle taakse, samoin piippi on hieman väärällä korkeudella joten sen kanssa joutuu hieman tihrustamaan, piippi on kuitenkin oikean kokoinen joten näin taulun selvänä. Timpan laukaisulaite on myöskin minun kännyyni hieman liian kookas enkä saanut peukalolaukaisinta kunnolla peukalon juureen vaan sitä piti painaa sormella. Sakulla tosin on pienempi laite joka jämähti heti oikeaan paikkaa, sitä en tosin kokeillut ampua.

Kokeilin sen jälkeen tähtäimellä 90m matkaa ja olkapäässä alkoi heti tuntua pahalta. Jotain vikaa tuossa asennossa on mutten saa selville mitä jos se alkaa yhdeksästä kympistä aina rasittamaan vetopuolen olkapäätä. Ammuinkin lopun aikaa 70m matkaa saadakseni vain hyviä suorituksia aikaiseksi.

Kentällä about 2,5h ja oli itseasiassa oikein mukavan tuntuista ampua. Tältä pohjalta voisi ehkä ampua tulostakin viikonloppuna Kouvolassa. Tosin 90m matka FITA-kierroksella hieman epäilyttää. Tuo asentovirhe pitäisi saada jotenkin analysoitua.

Ei kommentteja: