lauantai 26. heinäkuuta 2008

SJAL: FITA-Kierros - Kouvola

Mahtava keli Kouvolassa. Lämmintä reippaasti yli kaksi kymmentä astetta ja aurinko paistoi. Se ei ikävä kyllä edesauttanut hyvän tuloksen saamista aikaiseksi.

90m ja 70m matkoilta ammunta oli jähmeää enkä saanut suoritukseen luonnollsien hyvää tuntua. Saldona 265 ja 292 pistettä joka ei kauheasti mieltä lämmittänyt varsinkaan kun avasin ysikymppisen pisteillä 31. Tulipahan nuo matkat ammuttua mutta jotenkin fiilis meni kisaamiseen varsinkin kun ammuin yhden missin nuolen lähtiessä Vesan klikkeristä liikkeelle.

Viidenkympin puolessa välissä sain jonkinlaista tuntumaa ammuntaan ja suoritukset muuttuivat hieman luonnollisemmiksi joka näkyi sarjojen pistemäärissä. Tuossa vaiheessa ammunnan parantuminen ei kuitenkaan enään voinut vaikuttaa lopputulokseen joten kuhan vain ammuin nuolia.

Kolmekymppiä meni ihan mukavasti vaikka ensimmäiseen sarjaan tuli parit kasit. Tuloksena kolmeltakympiltä 340 joka oli periaatteessa ihan omaa tasoani. Lopputuloksena kisasta 1205 jolla irtosi kisasta viides paikka. Tarkoitus oli ampua lähemmäksi 1300 pistettä mutta kun ei niin ei. Ilmeisesti loma-ajan ampumattomuus vieläkin kostautuu suorituksen hapertumisessa. Käytännössä tosin omat kisaennätykseni ynnäten noille matkoille saan yhteenlaskettuna vain hieman yli 1250 kasaan mutta tavoitteita pitää olla. Seuraava FITA-kierros pitää saada menemään yli 1250 ja mielellään lähemmäksi 1300 henkilökohtaista haamurajaa.

Muuten suoritukset olivat periaatteessa ok tämän kisan aikana, ainoastaan kahvatuntuma oli hukassa. Heti kun sain kahvaan jotain kunnon tuntumaa, nuolet nasahtelivat keskelle, sitten kun tuntuma hukkui, olivat nuolet missä sattuu. Samoin tuossa lämpötilassa kun känny alkaa hiota, niin W&W perusmuovikahva muuttu pirun liukkaaksi. Pari kertaa tuli sellainen tunne että jousi meinaa livetä kädestä kun käsi vaan liukuu kahvaa pitkin edes takas. Pitää laittaa kahvaan vihdoin grippiä.

Huomenna siis grippikauppaan ja ruskikselle säätämään. Mitä nopeammin saa kaikki häiriötekijät pois ammuntasta sitä parempi. SM:iin on enään vajaa viikko aikaa.

Ei kommentteja: