maanantai 14. heinäkuuta 2008

Ruskis

Säätiedotus näytti päivälle puolipilvistä joten hoitelin aamupäivän venepyykkien pesuja sekä laskujen maksamista sun muuta mitä sattui tulemaan Mieleen.

Iltapäivällä sitten ruskikselle ihmettelemään vieläkö sitä osaisi jousen pistää kasaan. Onnistuihan se lopulta ja kokeilin varovaisesti kolmestakympistä osuisiko sitä mihinkään. Lopetin tuon matkan ampumisen yhteen sarjaan kun nuolet räsähtelivät niin pahasti yhteen. Lihakset tosin olivat aivan ihmeissään ammunasta ja ammunta oli sen takia erittäin raskasta, tekniikka sen sijaan on melkein paremmassa kunnossa kuin ennen lomaa. Hassu homma.

Siirryin ampumaan 70m matkaa joka meni ihan mukavasti, pääosa nuolista keltaisella mutta välillä vain lihakset sanoivat stopin ja joutui hieman puhaltamaan että sai varmuutta suorituksiin.

Loppuajan pienessä sateessa ammuin sitten 90m matkaa. Asento menee pieleen tuolta matkalta ja ammunta on huteraa ja raskasta. Lopulta sasin kuitenkin jotain tuntumaa tuohon matkaan ja nippu siirtyi keltaiselle. Asento tosin oli lopussakin huono ja epästabiili. Pitänee ampua tämä viikko pelkästään yhdenksääkymppia koska se on mennyt vähimmällä treenillä tänä kesänä ja tulostaso on ollut sen mukainen. Viikonlopun Porvoon FITA kierroksen kannalta olisi hyvä saada 90m kulkemaan edes auttavasti. Sillä paikkaisi kummasti yleistä huteruutta jonka kolmen viikon ampumattomuus on saanut aikaan.

Ei kommentteja: