maanantai 28. heinäkuuta 2008

Ruskis
About 2,5h tänään kentällä. Alkuun hieman kankeutta sekä ongelmia taustan kanssa josta nuolet suhahtelivat koko ajan läpi keskeltä.
Vaihdoin jossain vaiheessa ehjempään taustaan johon ammuin parhaat sarjani tältä illalta. Yhdeksän nuolen parhaat kaksi sarjaa antoivat pisteet 81 (yhdellä kutosella) sekä 83 (kasilla ja seiskalla). Ammuin yhteensä 117 nuolta illan aikana.

Ammunta tuntui suurimman osan ajasta hyvältä ja sain melko hyvää tuntumaa kahvaan ja sitä kautta suorituksen suuntaan. Poka ja vetokäsi toimivat oikein mukavasti yhteen ja lapalinjakin tuntui hyvältä. Repsahdukset tulivat lähinnä siitä kun yritin hakea erilaisia painepisteitä kahvaan siirtäen painetta joko korostetusti kahvan pohjaan tai varteen.

Jälkipito ja pää kun pysyvät paikallaan niin nuolet hakevat nätisti kymppiin seitsemästä kympistä, sitten kun jompikumpi tai molemmat prakaavat ovat nuolet sitten jossain ihan muualla.

Hyvä treeni kuitenkin josta jäi hyvä mieli poislukien pieni episodi jonka aikana luulin hukanneeni auton avaimet jonnekin ruskiksen heinikolle (sen voisi leikata...) mutta jotka kuitenkin löytyivät mystisesti jousilaukusta.

Huomenna lisää reeniä. Toivottavasti palaset loksahtavat lopullisesti paikalleen pian. Vielä on aikaa SM:iin pari päivää.

Ei kommentteja: