sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Halli-SM - Oulu, Finaalit

Aamulla herätys oli melkoisen aikaisin. Aamupalalle tuli juostua puoli seitsemäksi. Apetta naamaan sitten niin nopeasti kuin mahdollista ja taksiin kohti hallia. Oltiin hallilla hieman seitsemän jälkeen joten aikaa jäi ennen puoli kasilta alkavia lämmittelyammuntoja jonkin verran kasata kamat ja lämmitellä hieman. Lämmittelynä oli muutamakymmen punnerrusta ja jumppakumin kanssa mesoamista.

Lämmittelyammuntoihin oli varattu puolisen tuntia jossa kerkesin vetään sen jotain neljä-viisi sarjaa. Lämmittelyissä välillä osui ja välillä ei. Ihan turhia osumia tuli taas vasemmalle sekä vasemmalle-ylös. Periaatteessa oli tiedossa eiliseltä mikä sen nuolen sinne vetää mutten saanut ongelmaan korjattua täysin.

Otteluissa sitten ensimmäisenä vastaan Simo Oikarinen. Kuittasin ottelun ampumalla 114/104 viimeisen sarjan lysähtäessä 26:seksi. Toisessa ottelussa sitten vastaan Antti Tekoniemi jonka kanssa oli hyvää vääntöä. Vielä toiseksiviimeisellä sarjalla olin pisteen perässä mutta vedettyäni viimeiseen sarjaan kymppibingon sain otteluvoiton Antista pisteillä 116/115. Kolmannessa ottelussa vastaan Tero Lindroos jota vastaan sitten eilisen ja lämmittelyiden virhe alkoi nostaa päätään lisää. Ammuin about jokatoisen sarjan hyvin. Noilla suorituksilla ei voinutkaan sitten saada hyvää tulosta aikaiseksi joten hävisin ottelun Terolle 112/115. Tero jatkoikin siitä sitten tyynesti finaaleihin yhden ottelun kautta ja kuittasi itselleen henkilökohtaisen kullan kisasta minun jäädessäni viidenneksi.

Loppuaika menikin sitten seuratessa muiden pudotuksia ja finaaleja. Oli jälleen hienoa jännätä muiden puolesta.

Tässä vaiheessa on ehditty jo junaan asti ja perillä Helsingissä ollaan joskus 10-11 aikaan illalla. Reissu oli hyvä vaikkei tavoitteena ollut henkilökohtainen mitali kaulassa roikukkaan, roikkuupa ainakin SM-Joukkuekulta.

Pantiin MAtin kanssa myös hieman rahaa haisemaan ja ostettiin Haaviston Jarilt puoliksi yksi kappale taljoja joilla voi vähän fiilistellä. Ilmoittauduin myös ensi viikonloppuna Riihimäen kisaan luokkaan yleinen talja joten ensi viikolla riittää tekemistä taljan säätämisessä ammuntakuntoon ja harjoitteluun jotta ne täydet pisteet sitten riksussa saa kuitattua taljalla kotiin, eihän siinä tarvitse kuin laittaa tähtäin keskelle ja vähän vetää niin nuoli on X:ssä taulun keskellä ;)

Ei kommentteja: