tiistai 3. maaliskuuta 2009

Indoor Archery World Championships - Poland - Vapaat harjoitukset

Aamulla herätys seiskalta. Sängystä pääsi hieman paremmin ylös ja olokaan ei tuntunut niin tukkoiselta kuin edellisenä päivänä. Vetäsin kuitenkin vielä lisää tropia naamaan aamupalan yhteydessä. Aamupalan erikoisuutena oli jokin sienikeitto jota ei tullut kyllä pahemmin maistettu, haistettua kyllä. Pitää huomenaamuna kokeilla maistaa sitä jos kantti kestää, sienet ovat kyllä hyviä.

Pientä loikoilua aamupalan päälle vielä ja sitten yhdeltätoista hallille. Akreditointi sujui mukavan nopeasti, sain myös päivitettyä vanhan kuvani badgessa uuteen. Vanhasta ei meinaan näkynyt kuin valkoisella pohjalla silmät ja hiukset.
Saimme jaetun kämpän Ruotsalaisten ja Norjalaisten kanssa josta meidät tosin myöhemmin häädettiin joidenkin palloilijoiden tieltä toiseen päähän hallia provaattikämppään.

Heti alkuun näytti harjoitusviiva sen verran tukkoiselta että pamautettuun miehissä kaupungille sapuskalle. Rzeszowin kaupungin keskusta on oikein mukavan näköinen ja ruoka ja shoppailumahdollisuuksia on riittävästi.

Sapuskan jälkeen sitten hallille ampumaan. Ensimmäiset sarjat vetivät yhden taulun verran ylöspäin ja julmetusti vasemmalle. Jousi tuntui todella mukavalta vetää eikä pitänyt pahaa ääntä. Hetken ammuttuani huomasin että jousessa oli kiinni kaksi alalapaa. Eli käytännössä alhaalla oli 45 paunainen ja ylhäällä 42:nen lapa. Kävin vaihtamassa oikeat lavat paikalleen ja sunnuntaiset viritykset olivat jälleen aivan päin p:tä. Tein sulallisilla ja sulattomilla pikavirityksen jonka jälkeen jousu toimi oikein mukavasti.

Tuli ammuttua jotain 120 nuolta jonka jälkeen heitettiin jouset pukuhuoneeseen. Jätin omani vireeseen. Ei uskalla ottaa pois vireestä kun kerran säädöt nasahtivat kohdalleen. Jos huomisissa virallisissa harjoituksissa vire pitää, pidän jousen viritettynä koko kisan ajan.

Huomenna on siis virallinen harjoituspäivä ja rekurvit ampuvat aamusta. Iltapäivällä sitten taljat. Ylihuomenna sitten kilpaillaan oikeasti.

Ei kommentteja: