lauantai 21. maaliskuuta 2009

Halli-SM - Oulu, alkukilpailu ja joukkuekilpailu

Perjantai-iltana juna lähti kohti Oulua kello puoli yhdeksältä. Vietettiin pikkasen aikaan junassa ennen nukkumaanmenoa. Hytissä sitten huomattiin nukkuvamme telin päällä ja toisen puolen pyörä piti ääntää joka muistutti jotenkin yhdistettynä sirkkeliä, vannesahaa ja rikkinäistä vaihdelaatikkoa. Jäi sitten unet vähille. Nukuin varmana yhteensä kolmisen tuntia.

Puoli seiskalta kuitenkin perillä Oulussa jossa painuttiin ensimmäisenä Scandicin aamupalalle ja heivattiin ylimääräinen matkatavara huoneeseen. Sieltä sitten hallille.

Ouluhallilla oli mukava ampua, valaistus oli hyvä. Tosin yhdessä vaiheessa meni pari sarjaa piloille tähtäintä säätäessä kun nippu vain liikkui oudosti. Kolmannella sarjalla vilkaisin pakkojen väliin ja sieltä paistoi aurinko suoraan silmiin. Sain pakkojen väliin yhden taulupaperin blokkaamaan auringon ja homma jatkui hieman paremmin.

Alkukisasta kasaan 569 pistettä joka oli alle odotusten, jälleen piti olla ampumassa lähemmäs 580 tulosta mutta kun ei niin ei. Tosin tuo oli vasta alkukierros ja noilla pisteillä pääsin kuitenkin huomiseen pudotuskaavioon kahdeksannelta sijalta joka on ihan ok.

Joukkuekisa meni sitten täysin nappiin. Ensimmäisessä ottelussa hieman pulssi nousi mutta jatk oli sitten todella mukavaa ammuntaa. Heitettiin läppää karsinassa ja kehuskeltiin toistemme hyviä osumia. Joukkue joukkueelta sitten edettiin finaaleihin joissa vietiin komeasti voitto koko joukkuekisasta. Ammuttiin järjestäen parempaa joukkueammuntaa kuin yksissäkään harjoituksissa. Huomasin myös joukkuekisan aikana yhden tekniikkavirheen joka oli alkukierroksella nostellut päätään. Pitää hieman keskittyä siihen huomenna otteluissa.

Kuitenkin julmetun hyvä fiilis oli käydä pokkaamassa kultaa joukkuekisasta tänään. Siitä suuri kiitos koko joukkueelle eli Matille ja Lauralle. Huomenna toivottavasti sama tahti jatkuu otteluissa.

3 kommenttia:

Miikka kirjoitti...

Hienoa meininkia! Kultaa vaan kotiin, nyt voi sitten hieman rentoutua ja vetaa henk kohtaisessa saman, vai?

Aki kirjoitti...

No sain vetästyä kunnon yöunet mutta ei oikein kulkenut henkilökohtaisessa kisassa.

Marq kirjoitti...

¡Muy bien! Näyttää olleen Telliläisiä valtavat määrät muutenkin paikalla - melkoinen ero kahden vuoden takaiseen, kun taisin olla Oulussa yksinäni.