tiistai 31. maaliskuuta 2009

Paluuta rekuiluun

Alku oli hieman kankeaa 18m matkalta. Jousi tuntuu edelleen tolkuttoman kevyeltä taljan jälkeen ja tuntuu että se elää omaa elämäänsä ja hyppii ja pomppii.
Laitoin tähtäimeen ulkosisukset eli ison renkaan ja jyvän. Siirryin ampumaan 30m matkaa ja laitoin suoraan klikkeriä hieman ulommaksi.

VAnhalla jänteellä nuoli käyttäytyi todella oudosti. Vaihdoin uuden jänteen tilalle ja outo käyttäytyminen jatkui. Testailin sitten hieman eri plungerin paineita joka ei tuottanut haluttua lopputulosta säädöllisesti joten aloin käymään uudestaan jännevälejä läpi. Sulattoman nipuu siirtyili huolestuttavan paljon jo pienillä jännevälin säädöillä joka indikoi mielestäni ohitusvirhettä. Ihan alarajaan en saanut jänneväliä vedettyä johtuen jänteen lyhyydestä mutta korkeasta päästä alkoi löytymään sellainen jänneväli jossa plungerin ja jännevälin pienet säädöt alkoivat vaikuttaa järkeviltä.

Huomenna olisi tarkoitus tehdä lopullinen säätö jouselle. Mikäli oletettu ohitusongelma ei poistu, sulitan nuolet uudestaan pienemmillä ulkosulilla.

Nuolia 115 tänä iltana.

Ei kommentteja: