maanantai 16. maaliskuuta 2009

Lokitaukoa ja MM-yhteenveto

Eipä ole vähään aikaan tullut kirjoiteltua.
Syynä lähinnä se että Puolassa hotellin verkko tökki tautisesti eikä mahdollisuuksia kirjoittelemiseen oikein ollut.

Reissusta sen verran että yksilökisa meni about siihen pistealueeseen mihin pitikin, tosin alapäähän. 571 ei ollut se tulos mitä hain vaan lähemmäs 580:tä. Tavoitetuloksella olisin ollut otteluissa, ampumallani pisteillä jäin yhden pisteen cut:ista ja ottelupaikasta. Se hieman syletti. Sijoitus 37.

Joukkuekisa meni ainakin omalta osaltani pieleen jännityksen takia. Yksilökisassa ei ollut mitään jännäilyjä vaan ammuin aivan normaalia suoritusta. Joukkuekisassa sitten iski outo jännitys pääle jonka johdosta suoritukset olivat jähmeitä sekä koko homma meni yliyrittämisen piikkiin. Ammuttiin aika onnetonta ammuntaa toiseksi viimeiseen sarjaan asti jonka jälkeen peli oli käytännössä menetetty. Viimeisellä sarjalla vedettiin sitten täydet joukkueella kun jänskä oli hävinyt. Noihin tilanteisiin olisi hyvä olla joku takapiruna hieman laukaisemassa jännitystä.

Kisat olivat kuitenkin jälleen hieno ja opettavainen kokemus. Lisää treeniä ja homma on pulkassa.

Paluumatkalla meinasi tulla kiirus koneeseen kun bussi vei ensin meidät Rzeszowin kentälle eikä Varsovaan niinkuin olisi pitänyt. Siihen sitten meni tunti kun käytiin keskustassa vaihtamassa toiseen bussiin. Matkalla törmättiin ruuhkaan jonka aiheutti tielle lauennut jousiammuntabussi. Napattiin toinen bussilastillinen ampujia kyytiin ja jatkettiin kentälle. Koneeseen ehtimistä ei auttanut bussikuskin oikaisuyritys paikallisen mäkkärin drive-in kaistan kautta. Juostiin koneeseen ja kerettiin kuitenkin koko porukka suomeen.

Viime viikon otin hieman rennommin jotta sain kipeytyneen vetopuolen lavan lihaksen jälleen kuntoon. Virittelin joutessani sitten paksut alumiinitkin toimimaan ja kävin ampumassa viikonloppuna Tuulimäkikisan niillä. Ensimmäinen puolisko antoi vain 280 pistettä koska olin hallilla unohtanut kiristä plungerin ruuvin ja plungeri oli matkalla hieman säätänyt itseänsä. Aluilla ammuttaessa jo pari naksua plungerissa vie nuolen epävireiseksi. Eka puolisko siis pientä säätöä ja toisella puoliskolla 287. Ei siis mikään juhlava lopputulos kisasta ja tulipa todettua että laukaisu ei ole vielä tarpeeksi hyvä alumiineilla hyvän tuloksen ampumiseen.

Säätelin lauantai-illan ja sunnuntain jousta takaisin hiilarikuntoon. Yritän vihdoin tehdä pomminvarman virityksen jossa ei ole ailahtelua mihinkään suuntaan. Säätöjen pitäisi olla kunnossa viimeistään keskiviikoksi.

Ei kommentteja: