keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Taljaa

Tänään tuli ensimmäisenä hallille päästyä tarkastettua taljan tilleri joka oli kohdallaan. Samoin pyörien ajoitus on oikea eli pyörät vetävät samaan tahtiin.
Ammuin jonkin aikaa spotteihin mutten saanut kymppibingoa vieläkään aikaiseksi taljakymppeihin. Tähtäinkympissä nuolet olivat kyllä pääosin. Virhesuoritukset veivät nuolta lähinnä vasemmalle eli ilmeisesti työntöä suorituksessa hieman liikaa.

Tein kuitenkin paperitestin vielä kerran ja tein kyllyyn pienen korjauksen, noin puoli kierrosta säätöruuvissa jonka jälkeen paperiin tuli oikein nätti merkki. Siirryin jälleen ampumaan spotteihin ja nippu pieneni mukavasti.

Loppuvaiheessa alkoi hahmottua millainen ote kahvalla pitää olla. Tähän asti olen ottanut kahvasta aivan liikaa rekumaisen yliotteen peukalon puolelle. Kun paine jäin hieman enemmän oikealle ranteen ollessa rentona osumat olivat oikein mukavia.

Vetelin pari sarjaa bäkkärillä mutta se ei todellakaan ole minua varten. Ammuin bäkkärillä tyynesti kolme missiä. Peukalolaitteella sitten taas keltainen paukkui. Kokeilin myös kääntää peukkulaitteen liipasimen toiselle puolelle muttei se oikein toiminut siellä. Paras kohta liipasimelle olisi melkeimpä keskellä vivun päätä mutta siihen sitä ei oikein saa.

89 nuolta yhteensä tältä iltaa ja lähin mitä pääsin taljakymppibingoa oli 2-3mm. Kyllä se siitä vielä. Lauantaihin on vielä aikaa :)

Ei kommentteja: