tiistai 3. maaliskuuta 2009

Indoor Archery World Championships - Poland - Matkapäivä

Lento kohti Varsovaa lähti yhdentoista hujakoilla HeVa:lta.
Mukava lento kokonaisuutena. Pieni suihkari joka ei ollut täyteen buukattu joten tilaa oli levittäytyä mukavasti, lento oli myös kivan nopea.

Matkatavarat tulivat nopeasti mukaanlukien kaikkien jouset ja siirtyminen organisaattorin bussiin pienen kioskikäynnin jälkeen sujui mukavan nopeasti.

Bussimatka Varsova Rzeszow sitten veikin sen luvatut kuusi tuntia. Matkalla pidettiin pieni paussi.

Hotelli on Iskra joka ei välttämättä kovin monen tähden hotelli ole. Ollaan Matin ja Antin kanssa kolmistaan huoneessa joka on pienempi kuin olohuoneeni. Suihkusta tulee välillä lämmintä vettä ja huovan joutui laittamaan lakanan alle etteivät jouset pistä kylkeen niin pahasti nukkuessa. Ruokapuoli tosin toimii hyvin. Iltaruoka oli oikein maittava. Leivitettyä kanaa erilaisten sivukkeiden kera. Täytyy myöntää että uni tuli kiitettävän hyvin sapuskan jälkeen. Lunssainen olo tosin oli maanantaina päällä jota lääkitsin vetämällä hieman antihistamiinia yöksi sekä pari 600mg buranaa naamaan. Oikean lavan alla kramppaa vieläkin kivasti ja sängyssä kääntyessä pitää hieman varoa ja sängystä noustessa pitää ottaa hieman polvista vauhtia.

Ei kommentteja: