lauantai 1. elokuuta 2009

Archery World Cup - Shanghai - Matkapäivä

Noniin. Koneen piti lähteä viiden jälkeen mutta lähtöä lykättiin teknisistä syistä 1,5h eteenpäin. Seuraavan lykkäyksen johdosta kone lähtikin vasta ysiltä liikkeelle.
Lento meni sitten ensin syödessä ja katsoessa leffa sekä pelaillessa jotain pelejä jonka jälkeen unta. Sain nukuttua varmaan puolen tunnin pätkissä jotain pari-kolme tuntia.
Perillä meitä odotti järjestäjien kyyti jolla päästiin hotellille.
Hotellilla oli sitten kymmenisen nuorta hoitelemassa asioita. Melkein kaikki saatiin hoidettua mutta maksuista on vielä jotain häikkää. Meidän piti maksaa osallistumismasu ja banketti paikan päällä käteisellä mutta järjestäjä junnut eivät ota rahoja vastaan. Viimeisin info on että mksettaisiin luotokortilla hotellin respan rahat mutta hotellilla ei le hajua tästä asiasta. Lounaan jälkeen pitäisi selvitä missä mennään.
Eilen käytiin lähinnä kaupungilla vaateostoksilla ja loppuilta vietettiin yrittäen saada taksia. Paikalliset taksikusit eivät tunnu pahemmin pysähtyvän länkkärien eteen ja sitten kun näyttää osoitettaa niin kieltäytyvät jos kohde on liian kaukana, ihme hommaa.
Illalla hotellilla sitten dineriä ja uinumaan. Ysiltä illalla ensimmäinen herätys kun huonepalvelu oisi tulut tekemään sänkyä. Kietäydyttiin tuosta palvelusta. Seuraavan kerran puoliltaöin ylös ja sen jälkeen ysin aikaan aamulla. Tuli hieman kiire aamiaiselle.
Tänään ei vielä pääse harjoiuskentälle joten lähdetään varmaan iltspäivällä kaupungille pyörimään.
Blogspootiin ei toimi tältä yhteys joten toivootaan että tämä mailipostsus uulee läpi. En pysty tarkastamaan toimiko.
Ja jos tässä tekstissä on typja niin se jokhtuu tämän miniläppärin tynggästä näppiksestä.

Ei kommentteja: