keskiviikko 12. elokuuta 2009

Archery World Cup - Shanghai - Paluu arkeen

Tuli sitten palattua kotiin Kiinasta.
Herätys oli aikaisin aamulla josta sitten bussilla kentälle. Matkatavarat saatiin menemään mukavasti köntsänä hihnalle joten painot saatiin tasattua hyvin. Pari jousilaukkua piti avata erillisessä tarkastuksessa ja ainoa hävikki kävi pikaliimapurkin kohdalla joka poistui laukustani parempaan talteen palovaaran takia. Aikaa kentällä oli juuri sopivasti aamupalaan ja pieneen kauppojen kiertelyyn ennenkuin piti painua gatelle.

Paluulento meni paljon kivuttomammin kuin menolento, hieman pelailua PSP:llä ja parit leffat parin sapuskan lomassa. HeValla sitten matkatavaroita odotellessa meni melko kauan eikä bussimatka kotiin 519:lläkään ollut siitä nopeimmasta päästä. Kotona kuitenkin viiden kieppeillä jossa sitten lyhty pimeni kuuden-seitsemän välillä vain herätäkseni viiden kieppeillä tikkana ylös.

Mitä sitten kisasta yleisesti? Kilpailu oli erittäin mielenkiintoinen jo siitäkin syystä että lämpötila oli tasaisesti yli 30 astetta ja kosteusprosentti hipoi sataa. Kuten muistakin lämpimistä kisareissuista tuli todettua tänä vuonna, lihasten lämpiäminen on paljon nopeampaa helteessä kuin siinä Suomalaisessa peruskesäsäässä eli +10 asteessa ja tihkusateessa. Myös stadionilla ampuminen oli uusi asia joten tuuliennakoiden kanssa piti olla todella tarkkana. Välillä onnistuivat ennakon, välillä eivät. Noiden tuulihommien kanssa on vielä paljon tekemistä että päästään oikeasti ampumaan tuulessa nuolta keskelle taulua. Tällä hetkellä menetän aivan liikaa pisteitä tuulen takia. Sade ei juurikaan haitannut ammuntaa muuten kuin nipun pienen laskemisen suhteen, muuten yli 30 asteinen vesi taivaalta pudotettuna oli enemmänkin helpotus oloon kuin haitta.

Kokonaisuudessaan siis hyvä kisareissu. Tuloksellisesti ammuin tämän kesäkauden tasoani ilman mitään pahoja notkahduksia tai huippuja. Kokemuksena kisa oli hyvä.

Ei kommentteja: