maanantai 24. elokuuta 2009

Järvakandi Open - Eesti - Toinen kisapäivä

Toinen päivä alkoi jälleen puoli kasin aamiaisella jonka jälkeen kentälle lämmittelemään.
Ohjelmassa oli erillinen ottelukisa jonka jälkeen ammuttaisiin joukkueilla Academic Round eli perinteinen joukkuekisa mutta uusiin Hit/Miss tauluihin jossa keltaiselta saa yhden pisteen ja muusta taulusta nolla pistettä.

Joukkuekisa meni omalta osaltani erittäin hyvin ottaen verrattaessa esimerkiksi SM:ien ammunnan tasoon. Sain ottelut menemään lähemmäksi 110 pistettä yhden ottelun ollessa 111 pistettä jolla tein uuden oman ennätykseni ottelukierrokselta. Round-Robin kierroksella olen ampunut 113 pistettä ottelusta mutta se on hieman eri tilanne ampua.

Otteluiden pohjalta pääsin aina pronssiotteluun saakka jossa vastaan tuli Ruotsin Stefan Nilsson. Ensimmäisellä sarjalla tapahtui jotain odottamatonta ja jänne lipesi näpeistä lähettäen nuolen ilmaan klikkerin läpi. Nuoli päätyi neloseen joka ei ollut hyvä startti ottelulle muuten tasaväkistä Stefania vastaan. Sain kuitenkin ammuttua ottelun loppuun välittämättä tuosta hölmöilystä mutta epäonnekseni Stefan ei tehnyt ottelussa virhettä ja hävisin pronssiottelun. Ilman nelosta ottelu olisi ollut erittäin tasaväkinen.

Joukkuekisa Hit/Miss tauluihin oli erittäin mielenkiintoinen ja mukava ampua. Lämmittelykierroksen jälkeen meillä oli yksi vapaa ottelu joten pääsimme vetämään hieman treeniä ennen kisaa. Ammuimme Tellin joukkueella hyviä otteluita pudottaen joukkueen toisensa jälkeen pudottaen lopula Ilveksen joukkueen kultaottelussa. Tellin joukkueelle siis kultaa sekä Suomenennätys Hit/Miss tauluihin ammutusta ottelusta.

Kisan päätyttyä sininen väri oli kiitettävän hyvin edustettuna palkintopallilla eri luokissa.

Ajelimme kisan jälkeen takaisin Tallinnaan jossa pieneksi ongelmaksi sapuskoinnin jälkeen meinasi muodostua auton palauttaminen Hansarentille. Auton noutajaa ei näkynyt missään j apienen soittelukierroksen jälkeen selvisi että vaikka olimme sopineet autoa vastaanottaessamme paluun olevan 20:00 eikä 22:00, oli kaveri varasutunut tulemaan satamaan 22:00. Saimme kuitenkin auton palautettua ja ehdimme laivaan vaikka virallinen laivaannousuaika oli jo ummessa.
Laivamatka meni mukavasti ja olimme Makasiiniterminaalissa puoli kymmenen aikaan. Sen verran vätysti etten kokenut kovinkaan mukavaksi ajatusta julkisilla sompailemisesta kotia kohti joten hypättiin taksiin ja pudotin ensin Matin ja Lauran kotiin jonka jälkeen vihdoin kotia kohti. Kotona nukahdin sohvalle. Nyt on paikat hieman hellinä.

Kisasta kokonaisuudessaan voisi sanoa sen että Suomalaisilla on "hieman" opittavaa etelänaapureilta kisojen järjestelyjen suhteen. Edes kansalliset SM:t eivät pärjänneet yleisilmeeltään Ilveksen järjestämille kisoille. Kaikki toimi loistavasti j aoli kustannustehokasta. Tulospalvelu oli ainoa jossa oli ilmeisesti ongelmia tulosten nettiin saamisen kanssa koska tuloksia ei vieläkään ole saatavilla. Annettakoon se tosin anteeksi järjestäneelle seuralle koska niin pienellä porukalla koko rumba pyöritettiin läpi ottaen huomioon että järjestäjistä suurin osa myös ampui kisan.

Kilpailusta jäi jälleen erittäin mukava fiilis. Tämän pohjalta odotan innolla seuraavia Ilveksen järjesteämiä kisoja. Järvakandissa on joka kerta hienoa kisata. Suosittelen lämpimästi myös muille!

Ei kommentteja: