perjantai 19. maaliskuuta 2010

Halli-EM - Keskiviikko ja henkilökohtainen kisa

Aamulla jälleen vähintäänkin p-mäinen olo. Mikään neste ei pysynyt sisällä vaan tuntui että kurkusta alas ja ulos oli suora putki. Aamupalalla sain jälleen hieman teetä ja leipää alas.

Henkilökohtaisiin kisoihin sitten kaikki mahdollinen troppi päällä eli sakemannin tipat ja Suomen käsikauppalääkkeet. Sain jollain ilveellä ammuttua lämmittelyt kunnialla ennenkuin pitäi taas mennä. Kerkesin takaisin ampumaan kisaa ja jostrain kumman systä sain nuolia tungettua keskelle kymppiä aivan tolkuttomaan tahtiin. Ensimmäisen puoliskon jälkeen olin vissiin kakkosena tai jotai, en kerennyt oikein tarkastelemaan kun piti vaihteeksi mennä. Toinen kierros alkoi hieman alavireisemmin johtuen siitä että alkoi jostain syystä miettimään suoritusta läpi ampuessa. Sain kuitenkin ensimmäisen puoliskon meiningistä kiinni pyyhkimällä pään tyhjäksi ja vaan ampuen jolla sain pelastettua itselleni melko uskomattoman sijoituksen olotilan huomioonottaen. Tarkastin taululta että olin vissiin seitsemäntenä tai kahdeksantena juostessani kohti hotelli helpotusta.

Kisan jälkeen pikku torkuille huoneeseen jonka jälkeen illalliselle joka koostui tällä kertaa muutamasta lusikallisesta soppaa. Illallisen jälkeen unta sekä valmistautuminen jälleen yhteen painajaismaisen hektiseen yöhön.

Ei kommentteja: