keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Kotiutuminen ja Ruskiksen korkkaaminen

Sunnuntai meni lähinnä pyykkäillessä ja ihmetellessä.
Maanantaina kävin heittämässä jousikamat hallille ja ammuin muutaman sarjan. Oli jähmeän tuntuista.

Tänään varustauduin töiden jälkeen ulkovaatteilla ja painuin jousen kanssa ruskikselle. Ikävä kyllä pääsin paikalle vasta niin myöhään että ammuntalinja 50m matkalta oli jo varjossa. Kävelykin kentällä oli hieman työlästä koska välillä upposi haaroja pyöten lumeen.

Ammuin ensin softcell päällä mutta siitä ei tullut mitään. Jänne napsi kokoajan hihaan. Takki veke ja päällä vain UA:n ColdGear sekä välikerraston paita. Ammunta parani paljon kun ei jänne ottanut hihaan kiinni. Sain viidestäkympistä aika mukavia suorituksia aikaseksi ja nippuakin ilmeni välillä.

Ammuttaessa tuo vaatetus oli hyvä noin yhden asteen kelissä. Ainoastaan lapojen kohdalla huomasi pientä viilenemistä ilmeisesti sen takia että lavat kuitenkin ammunnassa venyttävät paitaa melko paljon. Samoin pienet tuulenpuuskat puhalsivat turhan hyvin läpi joten jotain tuulenpitävää kun saisi tuohon pintaan niin voisi olla ammuttava varustus.

Päädyin vielä hallille ampumaan 18m matkaa koska varpaita alkoi rusalla palella liikaa. Olisi pitänyt laittaa huopapohjalliset kummareihin. Pelkät villasukat eivät olleet tarpeeksi.

Ei kommentteja: