keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Harjoittelua

Peruin ensinnäkin Tuulimäkikisan osallistumisen. En lähde hakkaamaan päätä seinään yhteenkään kisaan ennen EM:iä tällä suorituksella vaan yritän keskittyä suorituksen korjaamiseen.

Maanantaina kävin jumpassa. Olkapää hieman muistutteli itsestään mutta yritin ottaa rauhallisesti sen suhteen ja mielestäni onnistuinkin siinä. Pahempaa lisäkipeytymistä ei ilmennyt. Jumpan jälkeen kävin heittämässä jousilaukun hallille ja ammuin vahingossa taljalla muutaman sarjan.

Tuli myöskin googlailtua hieman hakusanoilla "pressure point" ja "pain point" ja ihan hyvää matskua löytyihin. Tässä on tullut sitten paineltua määrättyjä pisteitä hartiassa ja itseasiassa kivunlievitys on tehokkaampaa kuin turhanpäiväisillä tulehduskipulääkkeillä joiden napsimisen lopetin viikonloppuun. Tuohon paineluun on jopa olemassa Suomalainen värkki. Sinänsä toimivan näköinen vehje mutten kuollaksenikaan ymmärrä mikä kahdessa vanerinpalassa, yhdessä ruuvissa ja mutterissa voi maksaa 48e. Tulee mieleen että vaarin vanha kävelykeppi ajaisi aivan saman asian.

Eilen tuli vedettyä perustreeniä melko pienillä nuolimäärillä pitäen riittävästi taukoja. Olkapää tuntui kestävän tuon melko hyvin. Yritin lähinnä keskittyä pään kääntämiseen oikeaan asentoon pitäen hartiat ja niskan rentoina sekä oikean tapaiseen ojentamiseen.

Tekisi mieli tehdä pieni säädön tarkastus välineisiin mutta sitä ei voi omalla hallilla oikein suorittaa. Pitänee mennä viikonloppuna vaikka  Maunulaan ampumaan 50m matkaa. Sillä matkalla alkaa jo ilmetä erinäiset mahdolliset viritysongelmat.

1 kommentti:

Antti Mansukoski kirjoitti...

"mutten kuollaksenikaan ymmärrä mikä kahdessa vanerinpalassa, yhdessä ruuvissa ja mutterissa voi maksaa 48e. "

Kyllähän ne jousivalmistajatkin pyytää sen 400+ euroa kahdesta about suoraan sahatusta ja maalatusta vaneerin palasta. ;)