perjantai 19. maaliskuuta 2010

Halli-EM - Torstai ja joukkuekisat

Aamulla olo oli hieman parempi vaikka yö oli jälleen mennyt melko kiireellisissä merkeissä. Sain vihdoin aamupalalla syötyä jotain hieman kiinteämpää joten olo oli hieman parempi aamusta.

Kisapaikalla sitten valmistautuminen joukkuekisaan. Vaikka maha oli sekaisin ja pari pikavisiittiä tulikin suoritettua, saatiin hyvä fiilin aikaseksi harjoitusammunnoissa kisaa varten.

Joukkuekisa lähti rullaamaan oikein mukavasti. Jokainen joukkueen jäsen ampu ripeästi eikä mitään ongelmia ajan suhteen ollut. Meille jäi kisassa noin se 20-25 sekuntia aikaa yli kuin mitä harjoituksissa oli jäänyt. Fiilis ammunnan aikana oli hyvä. Toinen tai kolmas sarja oli ainoa jolla selvästi joukkueena hieman jähmetyimme jolla hävisimme muutaman pisteen mutta saimme kasattua itsemme loistavaan loppukiriin psyykaten toisiamme oikein olan takaa. Ikävä kyllä Ranska oli (taas) parempi ja vei voiton ottelusta muutamalla pisteellä. Fiilis oli kuitenkin hyvä.

Joukkuekisan jälkeen olikin sitten vuorossa henkilökohtaiset pudotukset.
Hieman tyhjentelyä väliin ja ampumaan pudotuksia. Pidin saman idean mielessä kuin alkukisan aikana suorituksen suhteen eli täydellisen nollauksen ja sain kisassa hyvä sarjoja lähtemään tauluun poislukien kolmas sarja. Ensimmäisten sarjojen kolmansilla nuolilla oli jo havaittavissa voimien loppumista mutta kolmannella sarjalla iski vain stoppi päälle. Ei vain puhti enää riittänyt. Ammuttuani kolmanteen sarjaan kaksi ysiä ja kasin alkoi kuitenkin ottaa pannuun niin paljon että sain rutistettua vielä hyvän viimeisen sarjan. Ottelun jälkeen oli kyllä takki tyhjänä. Se että nelisen vuorokautta vain poistaa nestettä kropasta samalla saamatta ruokaa sisään oli vain liian kova isku tuohon väliin. Jossain vaiheessa vain puhti loppui, ikävä kyllä se tapahtui ensimmäsessä ottelussa jonka johdosta putosin alkukilpailun seitsemänneltä sijalta ensimmäisen pudotuskierroksen pohjamutiin varsinkin kun ottelusta sain kasaan vain 113 pistettä.

Fiilikset henkilökohtaisesta kisasta alkukisan suhteen olivat briljantit, sanoin kuin joukkuekisankin suhteen vaikka hävisimme ottelun. Henkilökohtaisen pudotuksen johdosta jäi jotain hampaankoloon. Minulla oli mahdollisuuden korkeammalle kisassa mutten vain pystynyt siihen typerän mahataudin takia.

Lounas hotellilla meni alas jo paljon paremmin ja illallisella meni jo about normaaliin tahtiin ruokaa alas.

2 kommenttia:

Miikka kirjoitti...

Melkoista tsemppaamista kun ottaa huomioon kotoa tuodun turistimahan.

Unknown kirjoitti...

Tähän ei voi kyllä kommentoida muuta kuin että olet sä Aki aika kova jätkä ;) *nostaa hattua*