keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Läppää ja muuta

Torstaina piti käydä circuitissa mutta olivat mokomat muuttaneet aikataulua joten jouduin hyppäämään Power Training tunnille. Ihan mukavaa vaihtelua tuo. Ideana oli tehdä välillä sykettä nostavia steppejä ja väliin sitten levypainoilla/tangolla enemmän lihasvoimaa. Tunti oli muuten ok mutta ohjaaja hieman sääti taustamusan kanssa josta tuli pieniä ylimääräisiä pausseja toimintaan.

Perjantaina normitreeni. Viikonloppuna sitten kokeilin vaihteeksi silmälapulla ampumista. Näin tähtäimen ja jänteen hyvin ja osumatkin tuntuivat hakevan mukavasti keskelle. Maanantaina sitten kun kokeilin jälleen läppää, ei osumista ollut tietoakaan. Voipi johtua valon määrästä. Viikonloppuna oli hallillakin melko valoisaa ja maanantaina hämärää. Maanantaina kun tuntui että silmät eivät osaa pättää mihin tarkentavat. Vasen silmä siis yritti välillä tarkentaa läppään josta aiheutui näkökentän sumeneminen.

Eilen ammuin ilman läppää ja sain välillä oikein hyviäkin pätkiä tauluun. Täytyy olla ensi viikolla melko tarkkana linjauksen suhteen sekä yrittää seurata missä tähtäin menee ettei se pääse lipsahtamaan pois taulusta, hämärä kun on.

Ei kommentteja: