maanantai 18. kesäkuuta 2012

Jousiammunnan maailmancup, Ogden - Toinen vapaa harjoituspäivä

Tänään oli vuorossa reissun toinen vapaa harjoituspäivä.
Onnistuin menettämään eilen illalla tajuntani dinnerin jälkeen noin kahdeksan maissa joten heräsin tikkana joskus neljän-viiden aikaan.
Pari tuntia meni nettihesaria lukiessa jonka jälkee painuttiin Ykän kanssa aamulenkille. Puolisen tuntia tuli heräteltyä paikkoja vajaan viiden kilsan verran.

Suihku ja aamupala jonka jälkeen kentälle. Luvassa oli säätiedotuksen mukaan noin 37 astetta celciusta. Varusteena Eastonin valkoinen kompressiopaita jonka päällä sponssipaita. Ikävä kyllä tänään ei tuullut niin kovaa kuin eilen joten eastonin paidan viilentävä vaikutus jäi vähäiseksi. Lopussa tajusin kostuttaa hihoja joka viilensi aika mukavasti.

Ammuttiin kuitenkin aamupäivä perusammuntaa. Kävin aamupäväin aikana läpi punaista jousta joka tuntui toimivan ihan hyvin. Puoliltapäivin käytiin syömässä ja akreditoitumassa ja iltapäiväksi jälleen harkkakentälle. Vuorossa oli sininen jousi. Jousella oli hieman epävakaata ampua. Kokeili paria eri jänneväliä ja paria klikkerin asentoa. Sain jousen ihan ammuttavan tuntuiseksi kun vedimme joukkuetreenejä, en tosin aivan yhtä hyväksi kuin punaista.

Loppuun pidettiin pieni virkistystauko jonka jälkeen vedin vielä pari sarjaa punaisella.

Ihan mielenkiintoinen jousiammuntapäivä siis takana. Järjestäjät ovat panostaneet ohjelmaan todella hyvin. Tänään on seitsemältä on esimerkiksi erikseen Disneyn ja Pixarin kanssa jousiampujille sovittu ennakkonäytös animaatioelokuvasta Brave. Täytyyhän se käydä vilkaisemassa heti dinnerin jälkeen.
Huomenillaksi olisi vaparit paikalliseen baseball matsiin. Samalla tulee nähtyä finaalikenttäkin.

Ei kommentteja: