torstai 21. kesäkuuta 2012

Jousiammunnan maailmancup, Ogden - Henkilökohtaiset ottelut

Tänään ammuttiin maailmancupin osakilpailun henkilökohtaiset ottelut.
Kentällä oltiin hyvissä ajoin, ehkä jopa turhankin aikaisin, koska olo kentän reunalla meni hieman himmailemiseksi.
Pientä punnerruslämpöä pintaan ja ampumaan lämmittelynuolia Tanskan Weissin kanssa.
Lämmittelynuolissa oli haaittavissa hienoista tunnottomutta mutta nuolet niputtivat silti. En ehkä reagoinut tunnottomuuteen asian vaatimalla vakavuudella vaan lähdin ampumaan ottelua pahemmin ihmettelemättä mikä mätti.

Matsi käyntiin ja nippu levisi. Jouduin antamaan Weissille tasurin sekä perään voiton. Lopulta ottelu eteni tasatilanteeseen 5-5 joka tarkoitti uusintanuolen ampumista. Ottelun piti olla melko selvä jo paljon aikaisemmin muttä näillä mentiin. Onnistuin ampumaan nuoleni kympille vastustajan ampuessa ysin joten voitto ensimmäisestä matsista.

Toinen matsi lähti heti perään käyntiin Ranskan Girouillea vastaan. Fiilikset ammunnasta olivat ehkäpä parhaiten kuvaillakseni pysähtyneet ja tehottomat. Ei vaan irronnut sellaista paukkua kuin olisi pitänyt. Sain Ranskalaiselta vain yhden pisteen ensimmäisen sarjan tasurista, sen jälkeen Ranskalainen vei minua kuin pässiä narussa. Toisesta matsista siis häviö. Tosin Ranskalainen ampui todella kovaa ammuntaa ja olisin tarvinut todella hyviä onnistumisia noihin sarjoihin joita nyt ei vain irronnut.

Lopullinen sijoitus siis maailmancupista tällä kertaa jaettu 33. sija.
Hieman sapettaa tuo ammunnan tukkeutuminen matseissa mutta olen nyt haarukoinut mielestäni melko hyvin mikä meni pieleen ja millä osa-alueilla pitää parantaa.

Huomenna iltapäivällä ammumme joukkuekisaa olympiapaikasta Taiwania vastaan, seuraavat ottelut näkee sitten tarkemmin otteluiden edetessä. Kolme voittoa minimissään toisi meille joukkuepaikan mutta täytyy varmuuden vuoksi lähteä hakemaan neljää voittoa.

Tänään on syöty hyvin ja käyty leffassa. Huomenna tulee olemaan hieno jousiammuntapäivä. Kelin pitäisi olla mitä mahtavin.

Ei kommentteja: